• 瀏覽: 15,873
  • 回覆: 281
+12
引用:
原帖由 falconV8 於 2019-11-12 02:32 PM 發表
黑警已歩入失控、失理智狀態, 需要其他執法部門制止佢地, 否則好危險。 
冇錯,黑警同呢度嘅仆街五毛藍屍一樣滅絕人性,必須要制止

蛇鼠一鍋打得小添呀

仲睇毒果? 中哂毒啦

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-12 01:39 PM 發表
網民今日發起「黎明行動2.0(破曉行動)」,不少大學範圍成為示威重地。早上8時許,有人於理工大學外被警方拘捕;另外理大學生校董李傲然趕到了解,希望為被捕人士提供協助,卻遭防暴警員拳毆襲擊,遍體鱗傷。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191112/720pix/1573534371_9525.jpg

據報,李傲然遭6名防 ...
實情又吾糸咁,正扑街傳媒

哩位仁兄果然武功蓋世, 內功深厚, 俾咁多防暴圍歐5分鐘都系少少傷, 睇下果D被私了嘅, 2-3分鐘已經不似人形, 5分鐘不醒人事, 佢可以做一代宗師啦

D市民被黑衣私了30秒已經倒地不起,滿頭鮮血

引用:
原帖由 hamptonlee 於 2019-11-12 01:41 PM 發表
冇片講條柒
毒果,挑釁?掉轉黎講

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-12 01:39 PM 發表
網民今日發起「黎明行動2.0(破曉行動)」,不少大學範圍成為示威重地。早上8時許,有人於理工大學外被警方拘捕;另外理大學生校董李傲然趕到了解,希望為被捕人士提供協助,卻遭防暴警員拳毆襲擊,遍體鱗傷。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20191112/720pix/1573534371_9525.jpg

據報,李傲然遭6名防 ...
作文,做假屈警察已成常態

打死曱甴,為民除害

邊度睇到拳毆5分鐘??

引用:
原帖由 kan918 於 2019-11-12 01:41 PM 發表
打得小
你見到拳毆咩??

選舉廣告,駛唔駛計落選舉經費度..

應該將報導俾選管會考慮...

小露寶!毒果新聞,可以不理!

警察打曱甴

吊!.....學人做曱甴......唔死都冇用啦...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]