• 瀏覽: 17,231
  • 回覆: 382
+16
引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2019-11-12 01:48 PM 發表

本未倒置,清除曱甴,正路當然係引入大陸有為青年,完完全全取替曱甴廢青
你識唔識得法律,人地係香港永久居民,有居住香港嘅權利。

你要引入非永久居民黎香港定居,問過香港市民啦,你估你係邊個

打春袋

引用:
原帖由 omnia 於 2019-11-12 03:01 PM 發表

結果你會信服嗎?
信唔信係後話,但有無做先?連做都無做的話,講咩有無人信?

引用:
原帖由 follower111 於 2019-11-12 03:07 PM 發表

信唔信係後話,但有無做先?連做都無做的話,講咩有無人信?
梗係做過啦,你信嗎?香港咁多民調機構你地都話唔信架啦,因為民意唔響你地一邊嘛。

但係問你地香港邊個民調機構最可信,無一個人答到我,咪即係死撐

伸個頭出黎梗係打頭啦, 唔通打腳呀.

打醒班死曱甴.

引用:
原帖由 omnia 於 2019-11-12 03:11 PM 發表

梗係做過啦,你信嗎?香港咁多民調機構你地都話唔信架啦,因為民意唔響你地一邊嘛。

但係問你地香港邊個民調機構最可信,無一個人答到我,咪即係死撐 ...
系邊到做?請教下。 幾耐多一次?每次記者會前做?
我都想發表下民意

引用:
原帖由 follower111 於 2019-11-12 03:14 PM 發表

系邊到做?請教下。 幾耐多一次?每次記者會前做?
我都想發表下民意
你自己 Google 下啦,大陸百度睇唔到架

打頭又打春袋!

藏頭露尾死曱甴,做埋d鬼鼠野,冇膽匪類,連賊都不如,衰過垃圾

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-12 10:21 AM 發表
【08:08】一批市民在歌和老街行人天橋聚集,有人打開雨傘,其間大批防暴警在橋下與市民對峙,有市民舉傘及伸出頭,在場指揮官竟開咪叫警員「佢伸個頭出嚟,就打頭啦!」,警員即開槍射向天橋,橋上一把雨傘應聲落地。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20191112/720pix/1573524209_f91b.jpg

黑警比9更賤黑 ...
支持香港警察,打柒黑衣曱甴,打到爆肛標屎!!

引用:
原帖由 omnia 於 2019-11-12 03:14 PM 發表

你自己 Google 下啦,大陸百度睇唔到架
呢D 咪你地D 人個想法lo, 唔同你就覺得別人唔係香港人,唔代表香港

在場指揮官竟開咪叫警員「佢伸個頭出嚟,就打頭啦!」,警員即開槍射向天橋,橋上一把雨傘應聲落地。...

暴徒真低B,咁都想屈....
老頂落命令梗係簡而清架喇,
頭咪即係遮頭囉,阿Sir好眼界 !

引用:
原帖由 follower111 於 2019-11-12 03:19 PM 發表

呢D 咪你地D 人個想法lo, 唔同你就覺得別人唔係香港人,唔代表香港
我淨係問你一句,你認為香港最有公信力嘅民調機構係邊個,你都答唔到我。我有理由懷疑你唔係香港人囉