• 瀏覽: 7,897
  • 回覆: 70
+4
廝殺香江,你死我亡!反對修訂《逃犯條例》示威浪潮已持續逾五個月,昨有人發起全港「三罷」行動更將衝突推上頂峰,除「例牌」堵........

昨日已經非常恐怖的了,還有人發起「黎明行動2.0」,即是今日大家都要繼續惶恐度日。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191112/bkn-20191112033023071-1112_00822_001.html

特首琴日話有示威者中槍非常心痛、言下之意即係曱甴先係人、其他既就唔係人、生命財產俾人打死打爛又如何

昨天有返工既就已經是用行動反對緊你班暴徒啦!!!白痴!!!!!

坐小巴回公司

已坐巴士返工中

人人要上班搵錢 包括的士

藍田啟田道清乾淨開通番未

昨日全日癱瘓左

今日曱甴暴徒又想殺無辜良好市民????
引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-11-12 05:43 AM 發表
廝殺香江,你死我亡!反對修訂《逃犯條例》示威浪潮已持續逾五個月,昨有人發起全港「三罷」行動更將衝突推上頂峰,除「例牌」堵........

昨日已經非常恐怖的了,還有人發起「黎明行動2.0」,即是今日大家都要繼續惶恐度日。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191112/bkn-2019111203302307 ...

對曱甴非禮勿視 非禮勿聽 非禮勿言當佢透明

求財為生 努力工作

+x哥派錢俾黃店 也派不了很久

日後可能因而反枱

今天有多少人死?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2019-11-12 06:07 AM 發表
今天有多少人死?
傳 全部曱甴死Q哂

要出武警對付恐怖革命分子

睇下子彈多定恐怖分子多

引用:
原帖由 bestsinger2 於 12/11/2019 06:09 發表
要出武警對付恐怖革命分子
死咗條心,收香港主要為了國土嘅完整,可以廢墟一個都冇問題㗎,一國兩制差隻手落去就大問題、最緊要唔好影響到上面,因為上邊10幾億人梗係犧牲果幾百萬啊

引用:
原帖由 subming 於 2019-11-12 06:16 AM 發表

死咗條心,收香港主要為了國土嘅完整,可以廢墟一個都冇問題㗎,一國兩制差隻手落去就大問題、最緊要唔好影響到上面,因為上邊10幾億人梗係犧牲果幾百萬啊 ...
咁又係嘅呢d都係香港人自作自受嘅成果

弱勢政府。林鄭特首在雲遊太空。時機一到移民太空。你死你事。香港人自求多福了。

香港人齊心抗暴,支持警察大舉拘捕曱甴,但要注意自身安全。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]