• 瀏覽: 3,304
  • 回覆: 85
+4
引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-11-11 11:37 AM 發表

福田有新建監獄
香港可以租用監倉,可以分開內地監房及香港監房,總之香港一定要徹㡳改革,實施香港特色資本主義,不能再依靠大財團治港,老實講,無論中央如何宣傳一國兩制,今後西方國家對待香港及內地不會再區別對待,可以講香港國際空間一定縮少,命運只能同內地合為一體,仲想四七年一國兩制,此路不通啦。

全力支持快立23條。恢復社會秩序。

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-11-11 12:09 PM 發表
反正都係日日搞,一次過埋23條。今次係最佳時機,錯過左唔知要等幾耐。
x 2

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-11-11 09:54 AM 發表
好快班大陸人放過香港啦, 我地小市民只係想安居樂業, 過返d自由自在生活, 唔該你地唔好再插手香港啦唉, 以前英國管治不知過得幾好
以前好 ?冇民主架😌

放得太自由,今日果局面

快D立啦,仲講?!!!

引用:
原帖由 物流先鋒 於 2019-11-11 09:37 AM 發表
立 23 條現在係最好時機,過後就......
仲有送中條例,應該重啓!

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-11-11 12:09 PM 發表
反正都係日日搞,一次過埋23條。今次係最佳時機,錯過左唔知要等幾耐。
林鄭姑息養奸性格, 唔睇好佢會立.

好呀!!!中央立之前剷9左北角港英正苦~剷9左中聯辦~剷9左你民建聯~剷9建制同犯民先立啦!!!小平同志當日真系有神通~叫剔左防右~要多在中間企位.....原來真系你班pok kai亂港反中!!!

支持23條立法

講到2047都仲未肯立法

中環西環鬥呀??丫~你個onL9既漢奸特9~甘L大話你個pok kai都可以作得出黎既????你個pok kai收L埋個港英正苦系北角~你班pok kai吾9講??

支持

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-11-11 09:36 AM 發表
食屎啦譚耀宗
不如講下自己龜縮咗咁耐鼠去咗邊
佢去咗澳洲探仔女

仲要講幾耐
做啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]