• 瀏覽: 3,303
  • 回覆: 85
+4
多謝暴徒成功令23條正式進入立法倒數

引用:
原帖由 toman118 於 2019-11-11 09:49 AM 發表
市民要睇清楚現實,
政府態度好強硬,暴徒最後一定會輸,而且繼續不知進退,好有可能慘敗。
唔係強硬 係根本無能
特別係黃林 軟弱到仆街 比人屌兩句就賴尿
1個最強特首應該日日開記招 同埋每樣一樣地強烈指明事情的對錯先係
條友唔係的~講完1次就以為講完 (咁重要的野 唔係日日講先對嗎?最小令班仆街聽到悶 到時咪唔再E五大LO)
ED咪叫做懶懶惰 上班等收人工的人~根本日日係OFFICE打機沒野做過

引用:
原帖由 小毛蟲 於 2019-11-11 09:35 AM 發表
唔起多D監獄,立乜法都冇9用
福田有新建監獄

林鄭用緊"引蛇出洞"已經見到蛇頭,你地(鄉講人)慢慢等下,話吾定會見到蛇身、蛇尾

仆街777
廢物老蔥
大話藥煲

不只要立二十三條,還應該立教育法政黨法,仲有人大法工委可以監察香港法庭,審訊不能違背憲法及基本法,不能有政治立場偏私。

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-11-11 09:36 AM 發表
食屎啦譚耀宗
不如講下自己龜縮咗咁耐鼠去咗邊
數緊人民幣

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-11-11 12:06 PM 發表
不只要立二十三條,還應該立教育法政黨法,仲有人大法工委可以監察香港法庭,審訊不能違背憲法及基本法,不能有政治立場偏私。
搞咁多直接軍管啦

反正都係日日搞,一次過埋23條。今次係最佳時機,錯過左唔知要等幾耐。

快D立23條啦,香港已經完全有法律可言,法治係呃人,人治社會,曱甴法官治港,

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-11-11 12:09 PM 發表
反正都係日日搞,一次過埋23條。今次係最佳時機,錯過左唔知要等幾耐。
安插國安法 機會最大

引用:
原帖由 931931 於 2019-11-11 12:11 PM 發表

安插國安法 機會最大
乜法都好,總之制止漢奸繼續亂港

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-11-11 09:54 AM 發表
好快班大陸人放過香港啦, 我地小市民只係想安居樂業, 過返d自由自在生活, 唔該你地唔好再插手香港啦唉, 以前英國管治不知過得幾好
以前英國治港冇民主, 有政治部. 媒體、妓者、法棺唔敢反政府. 當然好.
而家港人治港真係不知所謂. 仲成日求外國專家、外籍法官、外籍校長管香港. 仲話港人治港.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]