• 瀏覽: 2,969
  • 回覆: 85
唔起多D監獄,立乜法都冇9用

食屎啦譚耀宗
不如講下自己龜縮咗咁耐鼠去咗邊

引用:
原帖由 小毛蟲 於 2019-11-11 09:35 AM 發表

唔起多D監獄,立乜法都冇9用
用埋軍營裝曱甴一定夠位~
唔夠直接扔去垃圾堆填區或焚化爐

23條係必需的!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

立左 有法官守尾門 都係冇用

前面是絕路.懸崖在轉角

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個加加速羔羊 於 2019-11-11 09:30 AM 發表

(星島日報報道)港澳辦主任張曉明近日撰文,指二十三條未立法令港獨問題加劇。全國人大常委譚耀宗昨日表示,二十三條不可能不立法,表明中央有釋法權處理二十三條,但應該由中央設定時限抑或港府何時開始進行研究,現時難以輕言。基本法委員會副主任譚惠珠則表示,港府不斷拖延立法是失敗,同樣認為中央有權落實國安法。有人大代表表示,不排除中央會把二十三條如《國歌法》般放在《基本法》附件三實施。
http://st ...
我當日反對,今日支持

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個加加速羔羊 於 2019-11-11 09:30 AM 發表

(星島日報報道)港澳辦主任張曉明近日撰文,指二十三條未立法令港獨問題加劇。全國人大常委譚耀宗昨日表示,二十三條不可能不立法,表明中央有釋法權處理二十三條,但應該由中央設定時限抑或港府何時開始進行研究,現時難以輕言。基本法委員會副主任譚惠珠則表示,港府不斷拖延立法是失敗,同樣認為中央有權落實國安法。有人大代表表示,不排除中央會把二十三條如《國歌法》般放在《基本法》附件三實施。
姓痰呢條仆街夠不能不長命百歲,日日插喉,全身生癌啦

引用:

遲母一拖再拖

回覆 引用 TOP

市民要睇清楚現實,
政府態度好強硬,暴徒最後一定會輸,而且繼續不知進退,好有可能慘敗。

譚耀宗,你不能不落地獄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無心恥戰 於 2019-11-11 09:41 AM 發表

用埋軍營裝曱甴一定夠位~
唔夠直接扔去垃圾堆填區或焚化爐

23條係必需的!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
但呢個政府唔落order我地D小市民真係無計
立23條,第一個唔肯過你就係..........777

回覆 引用 TOP

好快班大陸人放過香港啦, 我地小市民只係想安居樂業, 過返d自由自在生活, 唔該你地唔好再插手香港啦唉, 以前英國管治不知過得幾好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]