• 瀏覽: 2,787
  • 回覆: 33
領展再公開尚德邨停車場科大學生周梓樂墮樓當晚的閉路電視片段,拍得懷疑是周梓樂出事前在二樓獨自徘徊的畫面,跟警方的說法吻合。

警方指,周梓樂十一月四日星期一零時二十六分由富康花園進入尚德邨停車場後,直...

咁多條片先後出現,真相應該都大至估到,理性一些吧

新聞來源連結:

http://news.tvb.com/local/5dc698c4e603839211f6684d/領展再公開科大生墮樓當晚片段-與警方說法吻合

曱甴唔會理事實,只會繼續消費亡者

其實真相早已呼之欲出,cctv拍到另外有兩個人都跳矮牆,只係好彩扶得住無跌落2樓,爬返上3樓。
亦唔排除係黑衣人內哄,因為另有一cctv片拍到一個黑衣人用力推另一個黑衣人,大力度差D推跌,不過呢個可能性較低。
但話係警方推跌就無可能,至少我睇左D cctv 由00:30到01:00 都無見到警察響停車場,有咩可能警察響停車場活動30分鐘都可以避開咁多cctv?如有師兄有由更早開始睇cctv都唔見警察,請告知。
最後關於延誤救治,發現墮樓者都唔即call救護,反而打爛火警鐘呢個人先最延誤救治,其他阻塞都係恐佈份子堵路造成,防暴警擋到果架救護車並唔係去救墮樓者的。

引用:
原帖由 evopanda2007 於 2019-11-9 10:58 PM 發表
其實真相早已呼之欲出,cctv拍到另外有兩個人都跳矮牆,只係好彩扶得住無跌落2樓,爬返上3樓。
亦唔排除係黑衣人內哄,因為另有一cctv片拍到一個黑衣人用力推另一個黑衣人,大力度差D推跌,不過呢個可能性較低。
但話係警方推跌就無可能,至少我睇左D cctv 由00:30到01:00 都無見到警察響停車場,有咩可能警察響停車場活動30分鐘都可以避開咁多cctv?如有師兄有由更早開始睇cctv都唔 ...
正常人都睇到都猜到係咩事,
只係D黃獨狗智商屬於低能類,
乜9都吹FACT CHECKED, 就全部當真,
所以人一黃, 就變低能,
沒講錯

"領展再公開科大生墮樓當晚片段 與警方說法吻合"
領展呢個答案唔啱曱甴要求 隨時被裝修...

根本唔關警察事

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-11-9 10:49 PM 發表
曱甴雖然有複眼, 但完來係盲

引用:
原帖由 evopanda2007 於 2019-11-9 10:58 PM 發表
但話係警方推跌就無可能,至少我睇左D cctv 由00:30到01:00 都無見到警察響停車場,有咩可能警察響停車場活動30分鐘都可以避開咁多cctv?如有師兄有由更早開始睇cctv都唔 ...
個豬腦袋跌咗落地下就好似塊豆腐跌咗地下一樣,遲救早救都係一樣死撚緊

曱甴唔喜歡聽事實,越係事實佢地會越憎

死咗隻曱甴,D暴徒仲想在死曱甴身上消費,去屈警察!真係天下無敵!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-11-9 10:49 PM 發表
X2👎

領展好快被圍。。。星期一put領展

咁就同之前既傳聞達,話周某係因為避催煙而失足跌下既講法,唔多吻合

無綫訪問咗個戴口罩女曱甴,佢話佢感覺科大生係被害。曱甴果然唔理証據,只靠感覺

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-11-9 10:43 PM 發表
領展再公開尚德邨停車場科大學生周梓樂墮樓當晚的閉路電視片段,拍得懷疑是周梓樂出事前在二樓獨自徘徊的畫面,跟警方的說法吻合。

警方指,周梓樂十一月四日星期一零時二十六分由富康花園進入尚德邨停車場後,直...

http://img.tvb.com/ti_img/inews/ ... 01344470_big_157330 ...
今晚沒尸變嗎?😔
沒黑衣堵路和警方對峙的了?😧
這么乖?😛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]