• 瀏覽: 13,340
  • 回覆: 9
+19
引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 04:13 PM 發表

咪住~呢班內地大學生系咪特9委仼既校董會安插黎香港??佢個pok kai引得入去都吾荒系好人~佢班pok kai有冇安插黑社會扮大磚雞??
d大磚雞咪走曬去掘磚同做天使囉😏

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 09:59 PM 發表

大家多L謝特9呢個pok kai啦~
唔好成日賴三賴四搵藉口啦,咁大個人自己負下責任啦,做到邊個位要收手,係真唔知定扮無知啊。
正如人地踩左你一腳,你覺得道歉唔夠,你對鞋十萬九千七㗎嘛,咁咪打佢一巴囉,都唔夠,打佢一鑊囉,仲唔夠,要起人底燒埋人屋企甚至隊冧人先下到啖氣,俾人捉到,你同官解釋,你犯法因為人地有錯再先喎,係咪好搞笑呢?
表達訴求可以好多方式,冇人逼你地掟磚放火傷人㗎,呢d係你地自己嘅選擇,所以仆街唔好喊,俾人拉到,唔好拒捕,或者又喊又賴尿咁,型d,俾個V黎,我地會為你地鼓掌嘅👏👏👏

引用:
原帖由 feryi34 於 2019-11-9 10:18 PM 發表
大陸人都係返番大陸啦
慘得過人地有錢又有料可以過黎香港讀書,你吹得人脹咩,睇唔過眼番火星啦你

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 10:30 PM 發表

你地口中既黃教師~系特9個pok kai委任既校董會請~有冇老黑吾知~等老廉查~
一個特首要騎劫咁多個校董會咪玩啦!黃教師問題,唔係林鄭短短幾年可以搞出黎,洗腦工程五年起跳,係廿幾年教育體系出現左問題。一個地方,冇國民教育,國家歷史唔係必修科,成個小學階段接觸中史機會少之又少,中學斬件式教授,再加埋通識科嘅洗腦,傳媒渲染,黃教師就慢慢出現,仲一代又一代咁傳承落去。你講得啱,係要查,查下教育局邊個係黃官員,放毒害莘莘學子!

引用:
原帖由 pycicamn 於 2019-11-9 10:32 PM 發表
中國比香港更危險
你確定?今晚你去gathering 現場,唔使好大聲,只要隔離有一兩個乞衣人聽到就0k,講聲我支持警察,無穿無爛走出黎,將成個過程錄低放上黎,我就死死地氣認同你偉大嘅香港安全論啦

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 10:53 PM 發表

大學學生郵址可以連接登入連登!!!!
所以究竟背後邊股勢力將呢兩代年輕人帶上不歸路,政府係呢單野完左後係要追查研究,政府黃勢力要清除,要換血,司法界都要清除瘀血,教育政策要改革,通識科一係取消一係優化,咁樣香港先至有希望!

引用:
原帖由 pycicamn 於 2019-11-9 11:06 PM 發表

我的認為
你up咩啊?你真的認為?咁你做下我建議嘅實驗,我地科學d,睇實驗結果。

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 11:23 PM 發表

等中央同老廉搞啦!!!
中央依家睬你都傻啦,點都保住內地先。我係老習,我一定會追究中聯辦,竟然俾呢股勢力係香港操作左廿年都唔做d野

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 11:38 PM 發表

喂~連登系中港台合資你吾知呀??中港司法互助使乜習大出馬??咪時佢仲乜擺公安部長趙克志系港澳系統??
所以內地禁fb,yt真係有先見之明!趙克志落嚟都唔係一時三刻救到火,靠武力打壓容易,但要為一班人祛黃解毒就難啦,冇番三五七年大清洗行動,香港難有新氣象囉

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-10 12:49 AM 發表

吾系播~趙克志叔叔開始中港司法互助~班有頭有面有$有地位既校董可以繼續同特9班pok kai搞事架~但後果自負啦~
如果趙同志可以強硬如此,咁就好啊,一次過鏟走曬d牛鬼蛇神,香港就係欠缺一個強勢政府

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]