• 瀏覽: 13,356
  • 回覆: 161
+19
死曱甴

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 11:23 PM 發表

等中央同老廉搞啦!!!
中央依家睬你都傻啦,點都保住內地先。我係老習,我一定會追究中聯辦,竟然俾呢股勢力係香港操作左廿年都唔做d野

咁驚, 唔好再來。  

引用:
原帖由 黃昏清涼的牛 於 2019-11-9 11:27 PM 發表

中央依家睬你都傻啦,點都保住內地先。我係老習,我一定會追究中聯辦,竟然俾呢股勢力係香港操作左廿年都唔做d野
喂~連登系中港台合資你吾知呀??中港司法互助使乜習大出馬??咪時佢仲乜擺公安部長趙克志系港澳系統??

我都覺得大陸比較安全
証明中國嘅進步同香港嘅退步。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-9 08:34 AM 發表
「今(昨)天簡直就是全校逃難日!」香港科技大學學生周梓樂昨日早上離世,校長史維在畢業禮期間得悉後公佈消息,氣氛極速轉差。可是,對於科大的內地生,他們卻稱昨日是在「驚恐地四處逃竄」。科大學生在校內示威、悼念,內地生則在內地微信上講述,他們「擔心自己的人身安全,紛紛逃離學校」,更稱這個經歷,「說明香港混亂的嚴重程度,止暴制亂刻不容緩。」

https://static.appledaily.hk/im ...
金主扮慈祥日頭唔比搞,大陸人先敢落嚟sogo 咋,

班黑學 係大學索K 都冇咁痴, 唔走? 點知班曱甴幾時打人,你知啦....佢地仲黑過黑社會

引用:
原帖由 不切實際 於 2019-11-9 11:40 PM 發表
我都覺得大陸比較安全
証明中國嘅進步同香港嘅退步。
是的。在內地說廣東話唔會被打,在香港說普通話會被打。

香港應該拆晒所有大學起公屋,班曱甴可以日日去暴動

係人都驚左班人渣暴徒學牲

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 11:38 PM 發表

喂~連登系中港台合資你吾知呀??中港司法互助使乜習大出馬??咪時佢仲乜擺公安部長趙克志系港澳系統??
所以內地禁fb,yt真係有先見之明!趙克志落嚟都唔係一時三刻救到火,靠武力打壓容易,但要為一班人祛黃解毒就難啦,冇番三五七年大清洗行動,香港難有新氣象囉

好地地一間大學俾d搞屎棍搞到名譽掃地.

引用:
原帖由 黃昏清涼的牛 於 2019-11-10 12:28 AM 發表

所以內地禁fb,yt真係有先見之明!趙克志落嚟都唔係一時三刻救到火,靠武力打壓容易,但要為一班人祛黃解毒就難啦,冇番三五七年大清洗行動,香港難有新氣象囉 ...
吾系播~趙克志叔叔開始中港司法互助~班有頭有面有$有地位既校董可以繼續同特9班pok kai搞事架~但後果自負啦~

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-10 12:49 AM 發表

吾系播~趙克志叔叔開始中港司法互助~班有頭有面有$有地位既校董可以繼續同特9班pok kai搞事架~但後果自負啦~
如果趙同志可以強硬如此,咁就好啊,一次過鏟走曬d牛鬼蛇神,香港就係欠缺一個強勢政府

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-9 08:34 AM 發表
「今(昨)天簡直就是全校逃難日!」香港科技大學學生周梓樂昨日早上離世,校長史維在畢業禮期間得悉後公佈消息,氣氛極速轉差。可是,對於科大的內地生,他們卻稱昨日是在「驚恐地四處逃竄」。科大學生在校內示威、悼念,內地生則在內地微信上講述,他們「擔心自己的人身安全,紛紛逃離學校」,更稱這個經歷,「說明香港混亂的嚴重程度,止暴制亂刻不容緩。」

https://static.appledaily.hk/im ...
毒果作文   貼來把撚

引用:
原帖由 黃昏清涼的牛 於 2019-11-10 12:55 AM 發表

如果趙同志可以強硬如此,咁就好啊,一次過鏟走曬d牛鬼蛇神,香港就係欠缺一個強勢政府
趙叔叔起到大6市值千億毒品~你話呢??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]