• 瀏覽: 12,083
  • 回覆: 161
香港大學生? 香港仲有大學生嗎? 只有暴徒, 恐佈份子

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
最好就唔好再嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-9 09:00 AM 發表

習總都係清華畢業生,將“通商寬農”讀成“通商寬衣”,柒出國際,清華質素有幾高?
時伐革命呢?

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
呢篇文章都係為咗幫僱主,選擇合適的員工!

回覆 引用 TOP

曱甴還命

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 04:13 PM 發表

咪住~呢班內地大學生系咪特9委仼既校董會安插黎香港??佢個pok kai引得入去都吾荒系好人~佢班pok kai有冇安插黑社會扮大磚雞??
d大磚雞咪走曬去掘磚同做天使囉😏

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-11-9 03:20 PM 發表

陸生唔挑釁群眾,那須驚恐??
黑衣人屈人圍毆毀壞又不是新聞,前天科大生被屈打人,周一科大女生屈教授非禮,之前機場屈老伯打人,找藉口還不容易?!

回覆 引用 TOP

以後係大陸,見撚到年輕曱甴就打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏清涼的牛 於 2019-11-9 06:44 PM 發表

d大磚雞咪走曬去掘磚同做天使囉😏
大家多L謝特9呢個pok kai啦~

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-9 09:59 PM 發表

大家多L謝特9呢個pok kai啦~
唔好成日賴三賴四搵藉口啦,咁大個人自己負下責任啦,做到邊個位要收手,係真唔知定扮無知啊。
正如人地踩左你一腳,你覺得道歉唔夠,你對鞋十萬九千七㗎嘛,咁咪打佢一巴囉,都唔夠,打佢一鑊囉,仲唔夠,要起人底燒埋人屋企甚至隊冧人先下到啖氣,俾人捉到,你同官解釋,你犯法因為人地有錯再先喎,係咪好搞笑呢?
表達訴求可以好多方式,冇人逼你地掟磚放火傷人㗎,呢d係你地自己嘅選擇,所以仆街唔好喊,俾人拉到,唔好拒捕,或者又喊又賴尿咁,型d,俾個V黎,我地會為你地鼓掌嘅👏👏👏

大陸人都係返番大陸啦

應該取消哂香港D濕鳩大學的支助,浪費哂我交D稅,垃圾曱甴🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏清涼的牛 於 2019-11-9 10:16 PM 發表

唔好成日賴三賴四搵藉口啦,咁大個人自己負下責任啦,做到邊個位要收手,係真唔知定扮無知啊。
正如人地踩左你一腳,你覺得道歉唔夠,你對鞋十萬九千七㗎嘛,咁咪打佢一巴囉,都唔夠,打佢一鑊囉,仲唔夠,要起人底燒埋人屋企甚至隊冧人先下到啖氣,俾人捉到,你同官解釋,你犯法因為人地有錯再先喎,係咪好搞笑呢?
表達訴求可以好多方式,冇人逼你地掟磚放火傷人㗎,呢d係你地自己嘅選擇,所以仆街唔好喊,俾人拉到,唔好拒 ...
你地口中既黃教師~系特9個pok kai委任既校董會請~有冇老黑吾知~等老廉查~

引用:
原帖由 feryi34 於 2019-11-9 10:18 PM 發表

大陸人都係返番大陸啦
慘得過人地有錢又有料可以過黎香港讀書,你吹得人脹咩,睇唔過眼番火星啦你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]