• 瀏覽: 2,966
  • 回覆: 60
引用:
原帖由 天外有天s 於 2019-11-9 01:18 AM 發表

立場新聞不玩低能白痴造假嚟老屈誣陷警察
話明立場, 有乜咁奇, 我地要既真新聞, 要事實
佢地一定有現場錄影架, 放上黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 獅子大哥 於 2019-11-9 01:06 AM 發表

冇人性
香港未來好黑暗
好可怕
你講科大個臨時學牲會會長? 你睇佢知道姓周大學牲瓜柴後笑得幾撚開心 😈

附件

20191108_64f66997026f3a22cdbaVwWSCFngweBr.jpg(159.03 KB)

2019-11-9 01:27 AM

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]
流主醒勒。。。
竟然貼》》》》人在做,天在看,做過衰野嘅貼然曱甴一定有報應

回覆 引用 TOP

真係暗喜正常,但唔駛講出黎,一陣搞到班暴徒發癲就無謂...

香港寫照:
上梁不正下樑思歪,學子痴瘋帶妖亂舞
霉果洗腦荼毒愚民,政棍為利賣港害民
對抗脅迫有恃無恐,癱瘓交通橫蠻霸道,
世風日下罷課可恥,強搜攔路令人髮指
虛偽民主自私作主,佔中變質民心盡失
妄顧民生天怒人怨,動亂失控無法無天,
社會分裂永無寧日,破壞經濟風光不再

引用:
原帖由 將軍抽兵! 於 2019-11-9 02:25 AM 發表

真係暗喜正常,但唔駛講出黎,一陣搞到班暴徒發癲就無謂...
立場新聞加工造假老屈誣陷警察呀

回覆 引用 TOP

暴徒曱甴做過衰野嘅人一定有報應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 球場上的光棍 於 2019-11-9 12:05 AM 發表

曱甴所以咪跌9死,因果嚟嘅
對住昆蟲。。。。講人話?

回覆 引用 TOP

曱甴暗笑:人生第一次咁多人聽我講野,又問我野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-11-9 12:04 AM 發表

今晚各區都有悼念科大生周梓樂的活動,其後演變為多區堵路,防暴警察清場。其中在屯門,有防暴警清場...

人在做,天在看,做過衰野嘅人一定有報應

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com ...
一個人,無啦啦咁遠走入將軍澳,又無啦啦獨自一個人既時候跌落泥……

只能說,暴徒再惡
天!還在看,還會好好的處理

地球...... 麻 麻 地 !!

回覆 引用 TOP

始終人命,咁樣真係唔係幾好

引用:
原帖由 玲雪 於 2019-11-9 03:26 AM 發表

始終人命,咁樣真係唔係幾好
香港今日搞到咁, 言語既野無謂要求咁高...

回覆 引用 TOP

你可以大叫黑警死全家
人哋點解唔可以開香檳呀,on9

記住 :  世事無絕對  需要就係真理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-11-9 12:06 AM 發表

呢D就係香港紀律部隊???
香港警察講正哂市民心聲

人之性惡,其善者偽也

回覆 引用 TOP

曱甴死全港!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-11-9 12:04 AM 發表

今晚各區都有悼念科大生周梓樂的活動,其後演變為多區堵路,防暴警察清場。其中在屯門,有防暴警清場...

人在做,天在看,做過衰野嘅人一定有報應

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com ...
唔好咁咀咒 周同學 啦 !!

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右