[本港新聞評論] 修例風波:警指周梓樂墮樓前獨自徘徊車場否認曾推他

修例風波:警指周梓樂墮樓前獨自徘徊車場否認曾推他 E-mail 此主題給朋友

日前在將軍澳尚德邨停車場墮樓的22歲科大生周梓樂,延至今早(8日)不治,其死因引起外界揣測。警方今午舉行簡報會。東九龍總...

睇完段片都話係警察推佢落去!真係攪笑!
其實係咩都影唔到嘅情況下,係記者推佢落去都有可能㗎喎!
大家同唔同意呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191108/mobile/bkn-20191108163640911-1108_00822_001.html

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
曱甴妄想症橫行天下...

我愛渣打金龍

回覆 引用 TOP

大家都睇唔到,又屈警

回覆 引用 TOP

亂拜路祭,我信比野搞多D。浮屍同燒死兩單都好詭異。

回覆 引用 TOP

曱甴日日造謠,人在做,天在看

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-11-8 09:19 PM 發表

曱甴日日造謠,人在做,天在看
X2
卑鄙无耻下流贱格/😓

回覆 引用 TOP

復仇夜? 越來越多人添

稱呼:曱甴是為了方便屠殺市民的行為🤫
稱呼:年輕天使是為了誘使做成輪姦的陪署 🤫
果班人一早已不是人類🤫
引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-8 09:23 PM 發表

復仇夜? 越來越多人添
好事,可以一次過打巢佢!

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2019-11-8 09:25 PM 發表

好事,可以一次過打巢佢!
D記者咁鍾意企係警察前面影,咪等佢地試下做戰地記者嘅經驗!

回覆 引用 TOP

有人辭官歸故里 有人漏夜趕科場
有人向下掟雜物 有人走上玩掟人

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

报道话1:02分有消防,1:05分有人通知学生堕楼!! 三分钟内的事,如果他杀,无理由无痕迹,点都会影到d野,我觉得无理由在咁多車 cam的情况下,考虑他杀的行为

回覆 引用 TOP

綜合所有資料,情况應該係:
管理層管唔到前線,淨係識食,完全唔稱職,除非有心隱暪專登講大話;
前線IC淨係識食,放羊式管理,各隊人行街咁行冇報去咗邊,完全唔稱職
其實係因為有伙記擺酒,所以防暴管理附近一帶
咁發現有黑衫,梗係逐個逗質兩槌啦,仲要唔係大街大巷
點知事主醒水玩伏匿匿,走入車場又走返出嚟,事主話晒係地胆,咁便衣(or 班果晚做兄弟嘅黑警)就伏9事主
所以喺兩次防暴出現中間嘅時間伏到佢(唔排除係一個局)
咁伏到佢就梗係招呼吓啦

查警暴  止警謊
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-8 10:57 PM 發表

綜合所有資料,情况應該係:
管理層管唔到前線,淨係識食,完全唔稱職,除非有心隱暪專登講大話;
前線IC淨係識食,放羊式管理,各隊人行街咁行冇報去咗邊,完全唔稱職
其實係因為有伙記擺酒,所以防暴管理附近一帶
咁發現有黑衫,梗係逐個逗質兩槌啦,仲要唔係大街大巷
點知事主醒水玩伏匿匿,走入車場又走返出嚟,事主話晒係地胆,咁便衣(or 班果晚做兄弟嘅黑警)就伏9事主
所以喺兩次防暴出現中間嘅時 ...
所以其實唔係唔知,係知!而係講大話呃市民!
因為係有問題,所以要打火警鐘唔敢打電話call救護車就係咁解!
咁樣跣大Sir鏡頭前衰一鑊都係有手尾跟架喇~

查警暴  止警謊

回覆 引用 TOP

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。