• 瀏覽: 17,312
  • 回覆: 401
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 banzhuchaonima 於 2019-11-8 07:25 PM 發表

市民普遍對立法會議員無信心,建議政府全世界引入招聘外國人來做議員。
好呀好呀好呀

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-8 07:27 PM 發表

佢老婆對屠狗無信心引入的士佬上床解決性需要?
係呀係呀係呀係呀

回覆 引用 TOP

逃狗申點解唔叫美軍進駐香港呀?

回覆 引用 TOP

不如搵美國警察來香港做防暴警啦

不要用曱甴意見代表全人類

回覆 引用 TOP

涂緊身老婆稱佢對涂緊身條賓州無信心,可用海外鬼佬調……西嗎?

回覆 引用 TOP

唔只警隊,我對香港法官都冇信心
要求引入國內武警及審判員來港執法司法

回覆 引用 TOP

涂緊身稱佢對老婆個西無色心可用海外洋腸調西嗎?

回覆 引用 TOP

不如叫毒果狗仔隊查

回覆 引用 TOP

樓主好嘢,有見地,一於搵公安查

回覆 引用 TOP

即可引入武警幫手,我支持

全城戴CU口罩支持香港政府

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-8 07:27 PM 發表

佢老婆對屠狗無信心引入的士佬上床解決性需要?
ching呢句精彩,必成香討2019金句王

全城戴CU口罩支持香港政府
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-8 07:22 PM 發表

日前在將軍澳尚德邨停車場墮樓重創的科大學生周梓樂,今晨傷重不治,是首宗在示威現場受傷後喪失生命的案件,惟由於當時無人目睹事發經過,真相至今仍然撲朔迷離。民主黨立法會議員涂謹申表示,雖然案件已自動進入死因裁判官調查程序,但由於社會十分關注事件,加上市民對警察調查沒有信心,希望該案的死因裁判官,運用法例的額外保障權力調查,例如邀請或聘請海外警隊接手調查死因案件。
https://cdn.hk01.c ...
支持由中央調查

沙中蚌常怨路茫茫,常怨處身灰暗地方,
而四周好陽光,它閉起眼來看,常合上難怪不見光。

回覆 引用 TOP

涂生支持出武警?世界變 

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座

回覆 引用 TOP

原來涂謹申支持大陸公安到香港平亂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右