• 瀏覽: 10,822
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
+4
支持

班曱甴理窟詞窮,英語又屎,只有大聲叫囂以圖滅別人聲,真係七出德國

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-8 05:13 PM 發表
中國從來只是國際社會的一份子
如果沒尊守早仙簽下的國際法⋯可以退出聯合國
你寫十幾個字都錯漏百出!真懷疑曱甴仔你有冇讀書㗎?

做漢奸特L別愛國又一例證

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-11-8 06:02 PM 發表

人地可能無國內人咁富貴,咪係咪都叫國內人返大陸生活囉。
支持暴徒果班人問人點解唔返中國?乜嘢神邏輯呀?都有好多香港人係外國居住啦!佢哋自己又唔返香港幫手?淨係識得係其他國家鳩嗚!

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-11-8 05:26 PM 發表

成班暴徒支持者,隻隻井底蛙衰樣,講嘢橫蠻無理,唔夠人講就鬼叫,發爛渣,同杜曱澤一模一樣 !
由此可見,甲曱們的質素幾低劣!無論是香港內或者世界各地嘅甲曱支持者!幾十個垃垃圾唔夠一個女仔講,唯有耍賴,講無厘道嗰廢話,被人KO就大叫,丟架丟到世界各地!香港甲曱,時代垃圾

引用:
原帖由 變形蟲蟲 於 2019-11-8 05:54 PM 發表
身為香港人我覺得很丟臉呀,可唔可以唔好再7出國際? 20幾個人都爭論唔贏一個女仔,人地3種語言流利表達言論,你地咁多人去圍一個女仔都輸最後講唔贏就用大叫同唱歌去遮醜。 ...
真係好可悲...

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-8 05:10 PM 發表
內地網絡社交媒體上近日流傳一段,深圳女子在德國街頭與聲援香港示威者人士的辯論片段。片中該名女子不斷切換英語、德語、普通話

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20191108/photo/bkn-20191108000012111-1108_00952_001_01b.jpg?20191108100225

據了解,該段短片是在上周六(2日)拍攝,當時有約30名支持香港示威 ...
林鄭最大罪係仲幻想修補洗腦者既仇恨,杜文澤講得無錯,呢場係戰爭,對敵人心軟傷害既係真香港人。

高下立見

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-11-9 09:51 AM 發表

我一直在香港,唔洗!

反而照佢道理,世界各地美國人要死返美國,否則就是不愛國,相當搞笑!
係架!
所以沙田區既人要死返沙田
屯門嘅人要死返屯門
依… 咁當日只三白眼死入屯門做乜嘢呢?🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]