• 瀏覽: 9,108
  • 回覆: 105
  • 追帖: 2
曱甴又一次柒出國際🤭
以後小弟旅遊外國有人問我都會話『I m from China not Hong Kong』😪

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-11-8 06:17 PM 發表
「為甚麼你(留在德國)不回中國去?」.   這是最笨的問題,

大陸人己像美國人、歐洲人一樣,到世界各地學習、工作、生活,有何不可?!
照佢道理:人哋愛國就要死返中國
咁你愛港係咪要死返香港呢?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-8 05:13 PM 發表
中國從來只是國際社會的一份子
如果沒尊守早仙簽下的國際法⋯可以退出聯合國
曱甴唔夠人講就搬龍門 現在深圳人都高班過香港垃圾曱甴

回覆 引用 TOP

深圳少女講得好好...

我愛渣打金龍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-8 05:37 PM 發表
美國要台灣退接走了宋美齡丫嘛⋯那時四大家族知是乜
晤生性咪退囉好正常
知唔知宋住邊
台灣人係電話騙案專家,專門偷呃拐騙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-8 05:10 PM 發表
內地網絡社交媒體上近日流傳一段,深圳女子在德國街頭與聲援香港示威者人士的辯論片段。片中該名女子不斷切換英語、德語、普通話

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20191108/photo/bkn-20191108000012111-1108_00952_001_01b.jpg?20191108100225

據了解,該段短片是在上周六(2日)拍攝,當時有約30名支持香港示威 ...
香港曱甴一唔夠人講就一大班人唱歌叫口號去掩蓋人哋嘅聲音,完美示範曱甴追求嘅港式民主係唔會接受人哋意見,別人永遠係錯

回覆 引用 TOP

人地講道理,曱甴唯有以大喊大叫來回應,又話曱甴高汁呢,高汁到無言以對就大喊大叫來應對。

極權曱甴兇殘成性,到處殺人放火而又不用負上刑責、皆因曱甴與法官狼狽為姦。教畜培養出學畜,何時整治教育界毒瘤?

回覆 引用 TOP

裝睡的人叫不醒, 算了吧

回覆 引用 TOP

港璨即係港璨
無論語言水平口才學識國際視野
全部都敗於一女子之下
港璨就係大香港主義
太過自視過高
長期看低大陸人
其實港璨係井底之蛙
大陸好多人已經超越港璨啦
港璨仲懵盛盛

回覆 引用 TOP

應該咁講,證明中國居民,都好有自由,可以選擇係邊個地方居住,唔係黑媒咁講冇自由,咁答暴徒,實冇聲出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 變形蟲蟲 於 2019-11-8 05:54 PM 發表
身為香港人我覺得很丟臉呀,可唔可以唔好再7出國際? 20幾個人都爭論唔赢一個女仔,人地3種語言流利表達言論,你地咁多人去圍一個女仔都輸最後講唔赢就用大叫同唱歌去遮醜。 ...
你唔係以為香港人仲好巴閉,出去旅行都唔好認

回覆 引用 TOP

愛國女人居然去德國

深圳女有智慧有美貌有學問!
香港曱甴淨係識得鬼叫!

回覆 引用 TOP

首先美女應該叫班曱甴撕9爛自己本特區護照,都其時響德國犯事被班德国警察拉9左,邊9個保佢地

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]