• 瀏覽: 25,859
  • 回覆: 333
+9
女途人獨自?當晚現場成幾百人呀!獨自!

都話應該提升最低武力級別至直接開槍啦,搞到依家成日俾暴徒屈暗殺.

女途人聽到我係克警,我依家推你條契弟落去

通常呢幾個月聽得最多叫唔好打人既情況都係:一班口罩曱甴圍住一名異見人仕,而該異見人仕想離開又離開唔到被人圍毆時,都會聽到成班曱甴一邊大叫唔好打人一邊圍毆!

該名途人好大可能正值遇上蒙面暴徒正在私了其他市民。

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-11-9 12:00 AM 發表

好明顯係一個黑警押住死者上去
證據在此,不過好多人選擇睇唔到

引用:
原帖由 lrr174 於 2019-11-8 04:58 PM 發表

有乜 啱唔啱心意  ?
鏡頭已交代 影唔到警察 , 但忽然 有個 匿名人 聲稱 聽到打人 .... 我真係只能推斷係抹黑
你咪 不要問只要信 o羅 唔阻你 你有自由, 反正黃人仇警已不可理喻 ...
同曱甴講人嘅道理?

Good luck~~ 

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-8 04:52 PM 發表

唔啱你心意嘅證供就係抹黑?
片呢?相呢?都無支持?証據呢?

開名啞!冒面曱甴作文.

死記者,開動全力抹黑

係依法先好講

爆眼真相呢

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-8 04:48 PM 發表
科大學生周梓樂周一(4日)凌晨,在將軍澳尚德停車場3樓跌落2樓重傷,至今仍然危殆。據了解,有關人士翻查閉路電視後,發現周同學當晚零時28分,一度獨自進入停車場,離開後,曾再次折返停車場內。有當時途經的居民透露,當晚約零時44分至47分,她途經2樓停車場從行人天橋回家,期間聽到3樓有人大叫「唔好打人啊」,事後感到可疑。現場所見,該名女途人身處位置是接近唐俊街一端停車場,與周同學墮樓位置、近寶康路一端 ...
我當晚聽到唔好啦唔好啦唔好插甘入啦, 後嚟我見到推佢路樓嗰個係基佬全, 可能佢哋玩得癲得滯所以其中一個跌撚咗落街, 已FC

你班廢老只係夠膽起到吠,有本事就出街講,睇下有幾多人打死你地
人一藍,腦便殘

引用:
原帖由 panadol1979 於 2019-11-9 02:57 AM 發表

片呢?相呢?都無支持?証據呢?
班撚樣睇得李司棋多“使撚證據呀我就你證據“

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]