• 瀏覽: 25,894
  • 回覆: 333
+9
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-8 04:48 PM 發表
科大學生周梓樂周一(4日)凌晨,在將軍澳尚德停車場3樓跌落2樓重傷,至今仍然危殆。據了解,有關人士翻查閉路電視後,發現周同學當晚零時28分,一度獨自進入停車場,離開後,曾再次折返停車場內。有當時途經的居民透露,當晚約零時44分至47分,她途經2樓停車場從行人天橋回家,期間聽到3樓有人大叫「唔好打人啊」,事後感到可疑。現場所見,該名女途人身處位置是接近唐俊街一端停車場,與周同學墮樓位置、近寶康路一端 ...
引用:
有當時途經的居民透露,當晚約零時44分至47分,她途經2樓停車場從行人天橋回家,期間聽到3樓有人大叫「唔好打人啊」...該名女途人身處位置是接近唐俊街一端停車場,與周同學墮樓位置、近寶康路一端停車場相距較遠。
毒果咁就可以屈警察打周同學啦!白痴要信啊...

聽?

我聽到係好舒服,唔好停

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-8 04:52 PM 發表

唔啱你心意嘅證供就係抹黑?
明顯暴徒內訌擲左人落街,早就冇良知

引用:
原帖由 siuhung 於 2019-11-8 04:59 PM 發表
CCTV 有冇拍到呢位「聽到3樓有人叫唔好打的居民」同埋呢位居民之後的反應呢?
做乜呢位人兄唔陪犯民出黎開記招!?

又是這條文宣,在香港常常有幾個文宣亂作新開:64仔,生果貼,脛聯。

佢老母 搞到香港甘恐怖 次次有人死就閉路電視影唔到野

支持源頭減廢

咩街坊,途人,居民,附近店主,在場人士,好快出晒黎

又係作有居民、市民、途經 😆

自作孽

馬後 bomb 邊個唔識

你老母哩單野是他殺不是意外的話
兇手一定係曱甴頭
每次曱甴兵團氣勢轉弱
曱甴頭目都會用奸計刺激曱甴兵情緒
繼續撟暴動
收皮啦腦袋痙攣人士

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-8 04:48 PM 發表
科大學生周梓樂周一(4日)凌晨,在將軍澳尚德停車場3樓跌落2樓重傷,至今仍然危殆。據了解,有關人士翻查閉路電視後,發現周同學當晚零時28分,一度獨自進入停車場,離開後,曾再次折返停車場內。有當時途經的居民透露,當晚約零時44分至47分,她途經2樓停車場從行人天橋回家,期間聽到3樓有人大叫「唔好打人啊」,事後感到可疑。現場所見,該名女途人身處位置是接近唐俊街一端停車場,與周同學墮樓位置、近寶康路一端 ...
罪證:當晚有男衣人(黑警)押著一個人(疑似周同學)上停車場三樓

香港有班咁啲閪媒,不得安寧!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]