• 瀏覽: 25,875
  • 回覆: 333
+9
太子站2.0 !!

我相信科大生係被暴徒所殺

引用:
原帖由 P_and_PE 於 2019-11-8 05:05 PM 發表

呢位"途經的居民", 請親自聯絡死因庭, 共尋真相!!!
呢位市民係虛構人物

引用:
原帖由 帝吧利刄 於 2019-11-8 05:05 PM 發表
如果真係有人路過聽到打人,咁唯一既真相只會係曱甴為左製造繼續搞事既理由,於是掟左科大曱甴落街,因為案發時警察都未到場,睇片段停車場亦無煙霧,根本無人會為左避催淚彈入停車場3樓咁高囉,9成9 係科大曱甴為左喺高處拎野掟警察,然後另一隻曱甴順手掟埋佢落去。 ...
我覺得係暴徒自己人所為, 目的係嫁禍俾警察, 因為D暴徒已經痴哂線

引用:
原帖由 P_and_PE 於 2019-11-8 05:05 PM 發表

呢位"途經的居民", 請親自聯絡死因庭, 共尋真相!!!
暴徒幕後主腦要清人換血, 一可省錢, 二可保密, 三可屈警察, 篤灰保命要快....
警方現建議召開死因研訊.........希望可以幫到死者.

引用:
原帖由 whoamiar 於 2019-11-8 05:58 PM 發表

我覺得係暴徒自己人所為, 目的係嫁禍俾警察, 因為D暴徒已經痴哂線
暴徒幕後主腦要清人換血, 一可省錢, 二可保密, 三可屈警察, 篤灰保命要快....
警方現建議召開死因研訊.........希望可以幫到死者.

作大D!

戲子又登場

甲甴自相殘殺。

陳小姐索命,成日利用人地,終于來報應。

"途徑居民"去咗警署錄口供未?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-8 04:48 PM 發表
科大學生周梓樂周一(4日)凌晨,在將軍澳尚德停車場3樓跌落2樓重傷,至今仍然危殆。據了解,有關人士翻查閉路電視後,發現周同學當晚零時28分,一度獨自進入停車場,離開後,曾再次折返停車場內。有當時途經的居民透露,當晚約零時44分至47分,她途經2樓停車場從行人天橋回家,期間聽到3樓有人大叫「唔好打人啊」,事後感到可疑。現場所見,該名女途人身處位置是接近唐俊街一端停車場,與周同學墮樓位置、近寶康路一端 ...
阿展鑾,我已經問咗你好多次,點解要改名?點解唔用返任展鑾尼個名?究竟乜事?

引用:
原帖由 飛鷹_ 於 2019-11-8 05:04 PM 發表

女途人只係聽到 "唔好打人". 你又點會誤會係黑警打人呢?   好明顯係羅茲威爾外星人打人啦. CCTV 仲見到有光, 仲唔係UFO.
其實,啲片有冇影到呢個所謂女途人o架?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]