• 瀏覽: 9,370
  • 回覆: 36
+4
日前在將軍澳尚德邨停車場墮下重傷的科技大學學生周梓樂,伊利沙伯醫院證實,他今早約8時不治。 周梓樂是科大讀計算機科學及工程學系二年級學生。 星期日深夜,警方在將軍澳尚德邨和廣明苑外圍,發射多輪催淚彈,周梓樂被發現倒臥尚德邨停車場2樓,懷疑是由3樓墮下。 事發停車場所屬的領展經初步翻查閉路電視紀錄,表...

有人爆料

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1490724-20191108.htm

附件

IMG-20191108-WA0005.jpg(267.05 KB)

科大校董主席~你系特9個pok kai委任做落黎~出黎交待下啦!!!吾好賴班細路啦!!!

你地做教育定想做死班細路去反中??

特9你pok kai除左委任新紅雞4叔d人去做校董~9吾L撘八既人你個pok kai都走去委任??你玩9香港呀??

可以捐出器官造福人類。

爆料手足累死同黨,警方要拉人切查,誰引消方到場?是意外還是另有內情?交代?市民有知情權?圍學校?圍會長?
一定要有真相

引用:
原帖由 樓上救星 於 2019-11-8 12:05 PM 發表
可以捐出器官造福人類。
開心大笑奶已經一早定咗佢條細佬仔。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2019-11-8 12:11 PM 發表
爆料手足累死同黨,警方要拉人切查,誰引消方到場?是意外還是另有內情?交代?市民有知情權?圍學校?圍會長?
一定要有真相
條友擺明話唔關自己事多過爆料 lor

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-8 12:02 PM 發表
科大校董主席~你系特9個pok kai委任做落黎~出黎交待下啦!!!吾好賴班細路啦!!!

你地做教育定想做死班細路去反中??
細咩佬呀, 二十幾歲人腦殘, 唔好再講呢班人渣係細路

引用:
原帖由 樓上救星 於 2019-11-8 12:05 PM 發表
可以捐出器官造福人類。
器官好多缺氧係廢官,另細胞是低B無知類基因,不宜移植。

麈歸䴤。安息啦,下生不要再受黃色文宣利用,牠們是畜性沒人性的。

同黨好有可疑!

引用:
原帖由 96313069 於 2019-11-8 12:14 PM 發表

細咩佬呀, 二十幾歲人腦殘, 唔好再講呢班人渣係細路
人渣邊夠特9個pok kai黎??你吾知特9個pok kai系中央眼中系人渣咩??人渣特9呢個名稱系中央圈內傳左好耐啦~連國安公安都知~你吾知咩??

引用:
原帖由 pangniki 於 2019-11-8 12:18 PM 發表
同黨好有可疑!
來世投胎不要再做曱甴,阿門!

車 CAM 片反映 周梓樂墮樓前個多小時有防暴入停車場 與警說法有出入

科大學生周梓樂星期一凌晨在將軍澳尚德停車場墮樓,至今仍然危殆,領展星期三公開的閉路電視片段,亦未能顯示他墮樓的原因;警方早前在記者會上稱,推斷周梓樂墮樓時間是 4 日凌晨 0 時 45 分至 1 時之間,而在 0 時 55 分前,無警員進入事發停車場;但《眾新聞》公開一段當時的行車紀錄器畫面,顯示早在 3 日晚上 11 時 28 分,已經有防暴警察從尚德停車場樓梯出入口,步出唐明街,防暴警察曾進入過停車場,與警方的說法有出入。
眾新聞又引述提供「車CAM」片段,化名 Peter 指,片段反映近 20 名防暴在 11 月 3 日晚上 11 時 28 分,從尚德停車場往唐明街方向的樓梯出入口,再橫過馬路走向停泊在路邊的警車。

https://www.youtube.com/watch?v=XH7XkxoOSBs&feature=youtu.be

手足曱甴最可疑,網上論為脫罪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]