• 瀏覽: 110,343
  • 回覆: 1,597
  • 追帖: 3
+80
引用:
原帖由 子將 於 2019-11-8 10:56 AM 發表
屌你兩日連開兩支香檳

如果刺殺何君堯果條膠登曱甴判終身,要開三支
50小時社會服務令比多佢,終身?你諗多左

2日2隻死曱甴,報應開始黎

入嚟睇男屍涼薄留言

引用:
原帖由 askwinglam 於 2019-11-8 10:51 AM 發表
RIP, 奉勸出嚟搞事班人,真係想清楚先好,生命無take 2
黃屍曱甴所追求地乜連自己都唔知道,人云亦云,民主學美國笑爆人個口,如果香港暴動發生係美國,我相信到依家幾個月最基本要死二三百人,在唔清醒只會泥足深陷,愈來愈多人為政棍而死亡。

唔好怪我冷血, 作為受害人, 我有2個字想說:
(普通話) 活該; (廣府話) 抵死!!!
引用:
原帖由 mflyer 於 2019-11-8 11:15 AM 發表
癈乞強項: 假戲真做, 搵個替死鬼!

d乞丐政治都唔識,學人玩政治,下一個可能就係你你你

又發死人財

rip, 早日投胎

班曱甴咁鍾意拜死曱甴,而家咪多隻曱甴比佢地拜囉,天有眼報應陸續有黎

引用:
原帖由 影瞳 於 2019-11-8 10:56 AM 發表
同感
今個星期六日又會以此為借口
四處破壞
大家小心
林特上京接尚方寶劍, 除魔斬妖滅曱甴

引用:
原帖由 supremeabc 於 2019-11-8 10:42 AM 發表
今個周末會好危險 !

暴徒又有藉口有咁大搞咁大 !

墮樓22歲科大生周梓樂延至今早(8日)8時09分不治。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191108/photo/bkn-20191108103558943-1108_00822_001_01b.jpg?20191108103834

新聞來源連結:

https:/ ...
班曱甴又會大事慶祝

引用:
原帖由 supremeabc 於 2019-11-8 10:42 AM 發表
今個周末會好危險 !
徒又有藉口有咁大搞咁大 !

墮樓22歲科大生周梓樂延至今早(8日)8時09分不治。
//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191108/photo/bkn-20191108103558943-1108_00822_001_01b.jpg?20191108103834
新聞來源連結:
https:/ ...
嘆息!
安心上路吧!
來生不做中國人啦(
如果你仍是崇洋和看不起中國的話)!

引用:
原帖由 PineappleBun13 於 2019-11-8 11:16 AM 發表
其實我唔贊成兼好反感所謂嘅抗爭運動
假如佢真係因為抗爭出事,我都唔會話佢係抵死
因為如果真係咁講,我地就真真正正變成左黃絲口中嘅無良知

睇到呢段新聞,真係好難過,希望家人堅強
同時希望有參與所謂抗爭嘅大家反思一下,
到底呢個社會、呢個政府係咪不堪到連無左前途、無咩性命都唔緊要
當決定行上呢條路時,多諗諗屋企人好唔好?

作為教育工作者,請唔好再鼓吹學生上街好唔好?
真心,我唔係黃,但係心情都會 ...
「作為教育工作者,請唔好再鼓吹學生上街好唔好?」

講得啱

表面上好似冇直接謀殺任何學生,但佢哋嘅言行令到學生導向於自毀前程嘅行為
先至係最可恥

依幾日又有藉口

好野,每個月8號都有人同佢慶祝生忌

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]