• 瀏覽: 22,203
  • 回覆: 275
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 sexforgirl 於 2019-11-8 08:55 AM 發表
算啦.我等睇香港經濟下陷.發個死人財LOR.真係多得你班人唔少
睇嚟財仔前景唔錯,收數佬着黑衫+口罩成功率應該好高。

引用:
原帖由 pp673445 於 2019-11-8 09:05 AM 發表
仲有年初一花車,年初二煙花,駛唔駛取消呢
改為年初一水砲車,年初二放催淚煙花。

又毒果,吊乃

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-11-8 09:20 AM 發表

直情年消都好可能開唔成

halloween 已經係!

攬炒團隊誓死要同中央打呢場硬仗! 
對中央有幾多影響? 就算成個香港冇咗,中央都唔會有大問題。

啱,費事俾毒撚曱甴搞搞陣

杜汶澤話而家係內戰, 影響生活都係小事...
仲搞咩年宵...

一陣年宵暴動又話政府無風險評估喇

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-11-8 08:31 AM 發表
【本報訊】反修例運動浪潮下,本港多個大型活動及展覽相繼取消,明年農曆新年年宵市場亦攬炒。食物環境衞生署大開殺戒,宣佈明年的年宵市場全面取消乾貨攤位,是本港開埠以來首次。有立法會議員認為今次取消乾貨攤位,明顯因為警方施壓,不想場內出現政治標語或物品,更擔心大批年輕人聚集會造成混亂,意圖滅聲,「諗埋晒的屎橋,我哋投濕貨唔畀㗎?我哋要做乜嘢,政府係限制唔到我哋!」
記者:袁楚雙

https://app ...
最怕到時年宵變年燒

打死班暴徒曱甴.

好呀,根本啲青年人現在成日搞事,搞到市民有時比佢害食催淚彈

引用:
原帖由 二叔公 於 2019-11-8 08:43 AM 發表
其實呢十年八載年宵乾貨灘位好應該唔比D政黨投標啦,年宵變咗質都係呢班仆街搞成,D冚家產過年過節搞埋D政治嘢,尤其幾間學店學畜會年年維園賣埋D洗腦嘢宣傳政治!政府早就應該咁做啦! ...
特別是建制派

支持取消乾貨,一陣有檔賣刀咪死,班學生有大把武器

怕咗曱甴暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]