• 瀏覽: 6,204
  • 回覆: 67
+4
引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-8 09:34 PM 發表

喂~你又當特9流啦~佢個老友上海仔勝和系大6俾公安部長打到棚棚聲~而家上海仔做左頂包著草啦~一條過氣大佬點頂市值千億人仔毒品呀??

唉....佢幕後老細仲系度消遙法外先死~ ...
上海仔同老美關系都未知?
大師奶好流下~~~

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-11-8 10:17 PM 發表

上海仔同老美關系都未知?
大師奶好流下~~~
你定啦~特9個pok kai成9日去大6性交...吾系..系內交~中央容乜L易查佢個pok kai勾結大6邊L個貪官姐~公安部長叫人查返d記錄就得啦~

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-8 10:23 PM 發表

你定啦~特9個pok kai成9日去大6性交...吾系..系內交~中央容乜L易查佢個pok kai勾結大6邊L個貪官姐~公安部長叫人查返d記錄就得啦~

點解大師奶講野咁似個 pikkkkka 社工咁成日掛住性交
我知你係呀楊大狀粉絲都唔洗咁
你老公唔鐘意架

又屎忽開花

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-11-9 11:26 AM 發表

點解大師奶講野咁似個 pikkkkka 社工咁成日掛住性交
我知你係呀楊大狀粉絲都唔洗咁
你老公唔鐘意架
阿羊Q老婆同福建幫搞上市你吾知呀??

引用:
原帖由 woodydavid 於 2019-11-8 12:24 AM 發表
唔好寫"修例風波"嘞,直接了當寫"反共產黨風波"啦。貼題d。
「反中亂港」才貼題!

引用:
原帖由 男拳辟腿占中山 於 2019-11-7 10:09 PM 發表
反《逃犯條例》修訂的相關示威行動未有止息跡象,網上再傳有人號召下周日(10日)及下周一(11日)在全港發動「八區開花」及...

比大家休息一下好冇?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191107/mobile/bkn-20191107202532615-1107_00822_001.html ...
日日有借口搞事架啦

而家有人自己跌死泛民最能開心

大判數緊銀紙

正一冚家鏟!

一日唔重判,只會越來越亂

警方應對暴徒格殺勿論!

警察不應再克制了,開實彈鎗啦!

頂~轉玩法啦!!老廉主場啦~話你特9系中華民族史上最L on9既人系冇錯既!!!

臨近區選仲要搞局?話唔定其實係特工、警謊/賤聯的臥底煽暴。

目的係引傻子送人頭

係人都明白要推遲區選,相信林鄭並非頂撞建制派,而是等待一鑊大單嘢,大幅推遲選舉fit晒建制要求。

賤聯試圖自編導演小風波就可以取消區選………癡人說夢!有賴法援受助人提出司法覆核。

反中亂港…………唔係嘛?!黑衫聲稱話……時代革命

不是話……革命無罪,造反有理……的嗎?

行政/立法會霸王又來硬上弓……北大人指令必須通過草案……官媒自定義主流民意是支持修例草案(寫完自己都唔信,不再堅持)………80萬支持草案者變80幻,不見蹤影,似是卑劣政治手段多於事實………國家特工/網軍充斥論壇,自圓其說、愚民大過天。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]