• 瀏覽: 41,891
  • 回覆: 343
+12
香港曱甴
時代垃圾
五大訴求
全部不可
自由可貴
支持警隊
寧靜生活
還我法冶

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-8 09:13 AM 發表

幾難喇,林鄭黑警找數先啦
咁你含家產 到時燒十億畀你喇🤔

每個星期無限loop,示威暴動破壞私了,政府警察譴責........好Q悶

東方之珠已黑黯無光

引用:
原帖由 Western_Sausage 於 2019-11-8 06:29 AM 發表

Counterproductive to destabilized china
呢個真係
CIA越做
大陸越穩定
有晒人辦睇民主幾咁on9

開花好👏🏼👏🏼👏🏼

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-8 09:13 AM 發表

幾難喇,林鄭黑警找數先啦
支持唔好俾佢停,我買咗好多花生同put 輪

係咪台灣菜陰文網民號召

引用:
原帖由 Doraemon1217 於 2019-11-7 09:33 PM 發表
反《逃犯條例》修訂的相關示威行動未有止息跡象,網上再傳有人號召下周日(10日)及下周一(11日)在全港發動「八區開花」及...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191107/photo/bkn-20191107202532615-1107_00822_001_01b.jpg?20191107211836

唉!又搞事,連登仔號召人要令人被迫罷工。:smile_39 ...
沒人聽架啦,大家都要搵食,手停口停

加油...拉哂班曱甴

即時宣佈保證收效.....
鑑於社會秩序急劇被破壞,由零晨零時起,所有觸犯蒙面法及非法集會,刑事毀壞被捕者,一律不準保䆁,直至得到法庭裁決按結局處理;同時所有法例援助將不接受此類申請處理.
要示威..可以,不可蒙面及和平進行,借口有病要戴口罩就留在家中休息,痊癒了再參加喇.

都悟知攪來有乜用, 政府又唔會理你, 受苦只會係普通市民.

係咪昨天畢業班垃圾搵唔到工死出來獻世?

引用:
原帖由 實在睇唔過眼 於 2019-11-7 09:42 PM 發表
阿SIR沒理太多啦,照做野,拉得幾多系幾多,就睇下後面黑金點找數,睇下幾時爆煲
反正去到庭審就要幾萬,慢慢拉,睇下條水喉幾大
茅錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]