• 瀏覽: 41,918
  • 回覆: 343
+12
我覺得以我呢D唔打得嘅人泥講,不管暴徒搞咩,我盡力過返平常生活,係最無聲嘅抗議。

扺卵死!

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-8 02:00 發表

最想亂就系特9個pok kai~搏吾使俾法律制裁~
淋病條西婆唔怕好似煲呔咁既下埸?

引用:
原帖由 kai_yiuw 於 2019-11-8 08:45 AM 發表
我覺得以我呢D唔打得嘅人泥講,不管暴徒搞咩,我盡力過返平常生活,係最無聲嘅抗議。
敵人想你死,你就要活得更好,等佢地死。

拉多d.唔好比呢班人入中資公司或政府

警方今次應該周詳研究全港九大規模圍補曱甴行動, 見一個, 捉一個, 打到佢地斷手斷腳

撐警察,捉多啲曱甴

引用:
原帖由 peter925 於 2019-11-7 09:53 PM 發表
週末唔得閒咩?
星期六食自由西

引用:
原帖由 Doraemon1217 於 2019-11-7 09:33 PM 發表
反《逃犯條例》修訂的相關示威行動未有止息跡象,網上再傳有人號召下周日(10日)及下周一(11日)在全港發動「八區開花」及...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191107/photo/bkn-20191107202532615-1107_00822_001_01b.jpg?20191107211836

唉!又搞事,連登仔號召人要令人被迫罷工。:smile_39 ...
面對完全失去理智同人性嘅曱甴,除咗殺就再冇辦法。
中美貿戰好似有好消息,代表曱甴距離死亡不遠。

引用:
原帖由 Doraemon1217 於 2019-11-7 09:33 PM 發表
反《逃犯條例》修訂的相關示威行動未有止息跡象,網上再傳有人號召下周日(10日)及下周一(11日)在全港發動「八區開花」及...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191107/photo/bkn-20191107202532615-1107_00822_001_01b.jpg?20191107211836

唉!又搞事,連登仔號召人要令人被迫罷工。:smile_39 ...
因為索羅斯 搞咁多次 用咁多錢搞咁多野 都偷雞唔到蝕渣米
睇下呀爺今次出咩招 呢班暴徒搞來搞去得個桔 只會幫老美燒銀紙 註定失敗

叫人大罷工,結果失敗收場!

引用:
原帖由 前往原始的鞋抽 於 2019-11-7 11:56 PM 發表

早幾個月幾千曱甴㷫烚烚都擺唔起,依家靠幾百隻曱甴仔仲想搞大擺工,好呀好呀!
同意,除咗開頭一兩次之外

點解再無人響返工時間響地鐵

係因為根本唔夠人,一個站得幾個人,開頭地鐵同警察怕事唔做嘢,由你玩。之後即刻拉上館立刻無人咁玩

放長雙眼睇下囉,黎緊返工時間夠膽塞馬路,一定幾架衝鋒車黎塔你返去

睇下有幾多有保釋響身既夠薑行出黎囉

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-11-8 08:48 AM 發表

你以為用VPN免費 ?
而且可以炒大陸個招限制VPN, 你可以翻牆, 但成本大增.
上網都要比錢嫁啦

乜你藍絲上網落街痴免費wi-fi架? 😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]