• 瀏覽: 41,897
  • 回覆: 343
+12
引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2019-11-8 08:52 AM 發表

淋病條西婆唔怕好似煲呔咁既下埸?
你漏左前任特9~

引用:
原帖由 實在睇唔過眼 於 2019-11-7 09:42 PM 發表
阿SIR沒理太多啦,照做野,拉得幾多系幾多,就睇下後面黑金點找數,睇下幾時爆煲
反正去到庭審就要幾萬,慢慢拉,睇下條水喉幾大
你當華人首富個朵流呀!十億唔夠,俾夠一百億!超市禮卷好易印!

引用:
原帖由 pi2002 於 2019-11-8 08:00 AM 發表

呢度香港,律政司好難去封係尾角的服務
連登系公司註冊處既登記系中港台合資既福建幫播~

引用:
原帖由 yc101010 於 2019-11-8 07:39 AM 發表
中央已經再次表態支持林鄭和警隊。所以就算暴動及破壞一萬次,都係有用,要收拾殘局,就不要再搞事,和平去傾。
其實現在已經變質,唔關修例事,純粹攪事。

連登班門口狗冇撚用!有料就上深圳或去軍營啦!黑衣暴徒死曱甴收錢害香港!

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2019-11-8 11:46 AM 發表

其實現在已經變質,唔關修例事,純粹攪事。
乜仲有人記得修例咩, 件事已經變左質, 佢地純粹為發洩報復

引用:
原帖由 Vanilla_Honoka 於 8/11/2019 11:50 AM 發表

乜仲有人記得修例咩, 件事已經變左質, 佢地純粹為發洩報復
美國佬策劃叫顔色革命,明白嘛師兄

差佬今次要好好招呼班曱甴

最好八區曱甴被人打到屁🥁開花。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-11-8 12:00 PM 發表

邊個注冊關咩事? 叫人沖搞煽動味班連登文宣狗lor,以為自己好撚正義,收皮啦。 你條基佬夠鐘食藥未阿?
連登眾籌個銀行戶口幾號???

星期日緊係唔洗做當罷工
曱甴又當贏

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-11-8 12:16 PM 發表

你先知。我想講就算連登好似你講到中資擁有, 發文做文宣個堆又係中資人?你自己弱智,想用其他野誤導人?唔好以為個個人都係白痴。 仲有, 你下下都賴政府, 你姓賴? ...
police科技組去踢連登同八大內聯網個底就知啦~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]