• 瀏覽: 132,227
  • 回覆: 946
  • 追帖: 4
+41
引用:
原帖由 賭爸 於 2019-11-7 08:54 PM 發表

佢有家姐去了外地學習
收到

黑衣人?

引用:
原帖由 高追BB 於 2019-11-7 09:03 PM 發表

你地夠周圍打人頭破血流啦  你唔話下d暴徒 死人渣
報應就快降臨你身上

引用:
原帖由 Wai7412002 於 2019-11-7 09:03 PM 發表

唔洗急,就快到你
你一定快過我,小心今個星期日掟汽油彈燒死自己。

尼個禮拜好多報應喎!!天有眼

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-7 07:55 PM 發表
沙田豐盛苑富盛閣凌晨發生奪命火警,戶主夫婦生還,26歲女兒被燒焦。消息指,女死者為《100毛》女主播「銀紙彤」。消防...
?_nc_cat=111&_nc_oc=AQkb0X9qTfdargJHoxRP ...
做得壞事多,俾天收啦

曱甴家庭,惡果報應!

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2019-11-7 08:59 PM 發表

1,佢唔係獨女,報導話佢有個家姐留學。
2,最慘唔係佢父母,知專自殺個女仔個阿媽先最慘,冇咗個女,上電視澄清個女有情緒問題,曱甴唔收貨去圍佢屋企。 ...
收到

引用:
原帖由 skyeyes 於 2019-11-7 20:04 發表
自動消滅甴曱
天收.....曱甴!
【曾志偉問杜民澤話:香港咁多人死唔見你死?】

你快d,你今晚就走

引用:
原帖由 Wai7412002 於 2019-11-7 09:00 PM 發表

放心,就快到你
我緊係放心,唔通好似你d死曱甴同類咁唔係死就受重傷,仲有一大班死曱甴準備坐監同無晒前途,如果你隻死曱甴有份出去搞事擔心下自己好過

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-7 08:27 PM 發表

你都幾百佳@@
啫你都認黃屍係曱甴拉 曱甴你好!

引用:
原帖由 highwiseman 於 2019-11-7 08:29 PM 發表

仆街得過你班曱甴傷天害理,攪到民不聊生!
街坊,你有冇實質證據證明人地係曱甴?
你同曱甴一樣咁冇腦

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-11-7 07:55 PM 發表
沙田豐盛苑富盛閣凌晨發生奪命火警,戶主夫婦生還,26歲女兒被燒焦。消息指,女死者為《100毛》女主播「銀紙彤」。消防...
https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13718723_629421097221401_5244793592047209291_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQkb0X9qTfdargJHoxRP ...
RIP

引用:
原帖由 白雲2014 於 2019-11-7 08:07 PM 發表

女在房叫男主走 男主找燒防喉救火唔識用 火勢如此大 又不立即報警 走人 ,而男戴豬咀逃生,豬咀不是家居必備物品

你話唔係身有屎都無人信 燒通頂重火舌有幾層樓範圍 ...
是不是做父母替天行道

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]