• 瀏覽: 21,806
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+17
咁香港自制能力又差

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-7 11:43 PM 發表
早話是亂制架啦
有冇睇過老共的彈導 被美帝的戰機電戰攻擊~分不到方向胡亂飛
我淨係知道以為自己所向無敵嘅美軍U2偵察機,俾仲係著草鞋嘅解放軍擊落咗

多九魚!曱甴吾搞事咪冇事囉!

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-11-7 07:55 PM 發表

Ching, 好易啫, 班連登曱甴既美國狗主, 大部份差人都係用中國製催淚彈好多年啦.
你講世界之窗嗰個美國?

點解吾分析暴徒,火燒地鐵站,破壞銀行設施,擲氣油彈等對市民的傷害!!!而去分析催涙彈!!沒有暴徒那會用催涙彈!

引用:
原帖由 macaukit2014 於 2019-11-8 05:30 AM 發表
點解吾分析暴徒,火燒地鐵站,破壞銀行設施,擲氣油彈等對市民的傷害!!!而去分析催涙彈!!沒有暴徒那會用催涙彈!
唔好話氣油彈,仲有分析下放完火果些黑煙,果些唔洗分析都知毒啦,環保團體唔出來讉責班曱甴

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-11-7 07:55 PM 發表

Ching, 好易啫, 班連登曱甴既美國狗主, 大部份差人都係用中國製催淚彈好多年啦.
麻鷹唔管管雞仔?啲警察無端端自己日日無野做放催淚彈?
對付恐怖分子,你可以揀催淚彈國產的,或是實彈射擊。悉隨尊便。
下次香港警察再買催淚彈,是否需要問吓啲曱甴想要士多啤梨味,雲呢拿味,檸檬味還是其他味道嗎?
不過聽到博士的說話,我相信用實彈情況會比較好,不會影響到其他市民。

有萬寶唔食,係要食紅塔山

網化上學老師??

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-11-7 07:48 PM 發表
作者邊度搵到粒國産催淚彈來研究?
可能有零售??

咁用實彈囉

燒汽油彈無二惡英?

核爆都出來啦,呢d小兒科

唔夠毒點殺得死曱甴呀

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-7 07:43 PM 發表

在蒙面防暴警連月瘋狂發射催淚彈,加上英國下令停止向香港進口人羣控制武器後,香港警隊催淚彈短缺、需要使用中國製催淚彈的講法不斷流傳。而《南華早報》報道亦指警方的催淚彈存貨已無法應付現有需求,須改向中國購入大批催淚彈,令市民都擔心會否對健康構成更大威脅。一位化學老師在網上撰文,指中國製催淚彈不但比外國催淚彈釋出較多毒素,更隨時有爆炸風險,危害市民生命安全。

https://static.appl ...
毒果+濕鳩教畜
強烈支持香港政府以後都用大陸製嘅武器

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]