• 瀏覽: 17,522
  • 回覆: 286
  • 追帖: 3

少理毒爛臭生果!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
屌你X母……唔通放香精咩!依家驅趕暴徒呀!D煙要有益健康呀?冚家產曱甴博士!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤貝 於 2019-11-7 10:52 PM 發表

>><<1,你唔出嚟咪唔放囉。你老母使唔使好似電子煙咁加埋水果味呀
🤣🤣或者可以考慮嚇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-11-7 07:48 PM 發表

作者邊度搵到粒國産催淚彈來研究?
夢中

回覆 引用 TOP

班暴徒上了引,索個先興奮。

回覆 引用 TOP

早話是亂制架啦
有冇睇過老共的彈導 被美帝的戰機電戰攻擊~分不到方向胡亂飛

美國有的是精英、同印美鈔機 全球通用
x國有的是奴才、同印人仔機 全毛通用
勝負上天早已安排好😎😎😎
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-11-7 08:14 PM 發表

佢參考嗰個文獻 個燃燒條件係有白金作為催化劑
你唔係想講中國催淚彈含有白金成份下話?
黃絲上等人,戴白金戒指,咁就出事喇

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節

回覆 引用 TOP

奇肛乜水

回覆 引用 TOP

哈哈  等d曱甴飽d

回覆 引用 TOP

邊個係 King Kwong

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95

回覆 引用 TOP

附件

1556815239683.jpg(60.04 KB)

2019-11-8 02:04 AM

無辦法,唯有用實彈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-7 07:43 PM 發表

10480772 10480773
在蒙面防暴警連月瘋狂發射催淚彈,加上英國下令停止向香港進口人羣控制武器後,香港警隊催淚彈短缺、需要使用中國製催淚彈的講法不斷流傳。而《南華早報》報道亦指警方的催淚彈存貨已無法應付現有需求,須改向中國購入大批催淚彈,令市民都擔心會否對健康構成更大威脅。一位化學老師在網上撰文,指中國製催淚彈不但比外國催淚彈釋出較多毒素,更隨時有爆炸風險,危害市民生命安全。

ht ...
吊你老母,得個英文簡寫名,你話自己係愛恩斯坦都得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-7 08:40 PM 發表

國產催淚彈會在槍膛內爆炸,黑警即時殉職落地獄
唔爆又點發射?據說大陸貨比美國貨可靠,未試過失效

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]