• 瀏覽: 17,546
  • 回覆: 286
  • 追帖: 3
放得好,黑衣人好事

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
無暴徒無暴動無破壞,咪無催淚彈囉

回覆 引用 TOP

甲甴擲汽油彈時即射催淚彈,跟住出好多甲甴爆谷👍

回覆 引用 TOP

一日黑衣人出來搞事就會有此情況

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-7 07:43 PM 發表

在蒙面防暴警連月瘋狂發射催淚彈,加上英國下令停止向香港進口人羣控制武器後,香港警隊催淚彈短缺、需要使用中國製催淚彈的講法不斷流傳。而《南華早報》報道亦指警方的催淚彈存貨已無法應付現有需求,須改向中國購入大批催淚彈,令市民都擔心會否對健康構成更大威脅。一位化學老師在網上撰文,指中國製催淚彈不但比外國催淚彈釋出較多毒素,更隨時有爆炸風險,危害市民生命安全。
https://static.appl ...
點解會keep住放,咪臭係D無腦曱甴豬咁蠢鳩衝出黎須要人道毁滅囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-7 07:43 PM 發表

10480772 10480773
在蒙面防暴警連月瘋狂發射催淚彈,加上英國下令停止向香港進口人羣控制武器後,香港警隊催淚彈短缺、需要使用中國製催淚彈的講法不斷流傳。而《南華早報》報道亦指警方的催淚彈存貨已無法應付現有需求,須改向中國購入大批催淚彈,令市民都擔心會否對健康構成更大威脅。一位化學老師在網上撰文,指中國製催淚彈不但比外國催淚彈釋出較多毒素,更隨時有爆炸風險,危害市民生命安全。

ht ...
說得完全對!
所以,由始至終,我係提議同贊成用來複槍對暴徒(有破壞,縱火,阻路,打人⋯⋯者)作目標準確射擊。
火藥用量小,傷害範圍微,對四周人畜完全無影響,沒有殘餘化學劑遺留,影響接觸者⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:

10480772 10480773

ht ...
我DLLM臭X啦!毒果生癌轉帖犬。
你全家中催淚彈毒殆盡?

附件

PhotoCollage_20191103_023141853.jpg(34.14 KB)

2019-11-7 09:49 PM

你全家中催淚彈而殆盡?

回覆 引用 TOP

有時見到咁都覺得佢哋辛苦 日日都要鳩作啲野黎黑警察

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KC15 於 2019-11-7 08:28 PM 發表

咁,汽油弹的燃烧是冇有害物質嗎?
龍門任佢擺,汽油彈就梗係人畜無害,有益身心啦!

回覆 引用 TOP

驚方重ON99, 十年後就知。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-11-7 07:48 PM 發表

作者邊度搵到粒國産催淚彈來研究?
平行時空中

回覆 引用 TOP

冚家剷博士掟汽油彈有冇問題呀?

回覆 引用 TOP

>><<1,你唔出嚟咪唔放囉。你老母使唔使好似電子煙咁加埋水果味呀

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-7 08:40 PM 發表

國產催淚彈會在槍膛內爆炸,黑警即時殉職落地獄
放心,到你死嗰日都唔會有機會見到

回覆 引用 TOP

樓主都自相矛盾,而且無邏輯
一時話高官唔想落台,一時又話搞壞咗香港就去外國

你係外國,會接收個咩人做自己公民?
有錢有能力定係乜用都無淨識破壞?
如果高官如樓主講成咁,邊有國家要?點著草?

不過樓主最後一句暗示咗一個事實,就係“曱甴係無國家肯要”
而且因為無國家肯要,所以要將香港改做為適合曱甴生存嘅爛港

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]