• 瀏覽: 21,881
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+17
催淚彈有冇二噁英 就要靠實驗室數據黎證明
曱甴周街燒垃圾筒 膠水馬依啲塑膠會有二噁英就小學生都知
黑記自己瀨左野生毒瘡就搵曱甴找數吧啦

引用:
原帖由 mf0870 於 2019-11-15 02:01 AM 發表
你可以唔信藍絲,你可以唔信警方,吊,讀得書小唔該用維基百科查下啦。
二噁英大多由焚燒聚氯乙烯既塑膠引起,既係暴徒放火燒野做成。你老母明未呀? ...
其實都證明到班曱甴及其信眾 加埋一眾黑記同埋嗰條化學教授 如果唔係12年義務教育 可能小學都畢唔到業

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-7 08:40 PM 發表
國產催淚彈會在槍膛內爆炸,黑警即時殉職落地獄
你講到咁,我唯有支持警察用多d

食大麻都系好 L毒,
你又食。
D

自由西有毒,
你又吊。
所以我唔吊。
系都去水深水埗幫襯你老Ⅹ。

班7頭自己要求國產wor, 咪失憶好無,再唔係搵痴風囉,不過人地要選耳完,理得班勇武

引用:
原帖由 比忽怩 於 2019-11-15 01:51 AM 發表

國產的會爆炸xd 
on nine.
唔爆黑叫炸。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-7 08:40 PM 發表
國產催淚彈會在槍膛內爆炸,黑警即時殉職落地獄
師兄,犯口孽可能落第十八層添

暴徒就是怕了
https://youtu.be/W7N1cEN5Is4

其實班曱甴燒垃圾筒都有嫁,路障燃燒彈都係曱甴放,點解佢咁智障話人既?

想爆炸之嘛,使乜講到咁複雜, 曱甴日日 大把汽油彈畀你睇爆炸喇係嗎? 紅隧收費亭大把有得你睇啦

引用:
原帖由 kof2002um 於 15-11-2019 01:49 發表
氣體可以去到3300 度? 發明的可以攞諾貝爾獎了。 咪玩啦。 化學博屎就有份。
太陽可以

外國嘅屎都係香嘅

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-11-7 07:43 PM 發表

在蒙面防暴警連月瘋狂發射催淚彈,加上英國下令停止向香港進口人羣控制武器後,香港警隊催淚彈短缺、需要使用中國製催淚彈的講法不斷流傳。而《南華早報》報道亦指警方的催淚彈存貨已無法應付現有需求,須改向中國購入大批催淚彈,令市民都擔心會否對健康構成更大威脅。一位化學老師在網上撰文,指中國製催淚彈不但比外國催淚彈釋出較多毒素,更隨時有爆炸風險,危害市民生命安全。

https://static.appl ...
好在香港有警察,否則比暴徒燒左香港都似!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]