• 瀏覽: 5,922
  • 回覆: 15
  • 追帖: 2
+12
「機會嚟喇,飛雲!」今晚(11月7日)攪珠的2019年第123期六合彩,若能一注獨中,估計可獲得1.4億元獎金,「食粥食飯睇呢鋪」。還在為揀選號碼十五十六?其實馬會網頁可以查詢以往攪珠結果,讓小編整合一下過去億元以上獎金攪出號碼,以及歷年十大最幸運投注站吧!

億元攪珠最幸運號碼

不計今次,馬會歷年共有10次1億元以上頭獎獎金攪珠,其中8次都有人中頭獎),近3次更期期有人中,當中32共被攪出4次,是最幸運號碼,30、40、43及49號則各被攪出3次,僅次於32。

各期億元獎金攪出號碼如下:

2019年4月20日
28、30、32、37、39、47,特別號碼23

2018年1月11日
3、29、31、43、47、49,特別號碼19

2016年7月22日
10、11、22、41、44、46,特別號碼35

2016年5月10日
20、26、28、32、40、45,特別號碼43

2016年5月5日
6、7、12、15、27、36,特別號碼29

2016年3月1日
11、16、19、21、30、33,特別號碼31

2014年9月13日
3、12、40、43、48、49,特別號碼32

2014年9月9日
7、25、27、36、39、42,特別號碼31

2012年9月22日
2、13、33、35、38、49,特別號碼40

2011年5月20日
13、15、18、30、32、48,特別號碼8

十大最幸運投注站

揀選好號碼後,就要考慮以什麼方式投注了。除了電話投注,不少人都會選擇親身到投注站,以下就是歷年來最幸運的十大投注站,有意投注的不妨沾沾運氣。

第10名:大埔廣場投注站(31次頭獎)。地址:安泰路1號大埔廣場地下商場七號舖。(Google Maps)

第9名:上水石湖墟投注站(32次頭獎)。地址:上水石湖墟新豐路134-140A號A地下。(Google Maps)

第8名:九龍灣德福(34次頭獎)。地址:九龍灣宏開道16號德福大廈二樓4號舖。(Google Maps)

第7名:沙田好運中心投注站(35次)。地址:沙田好運中心商場109B號B三樓。(Google Maps)

第6名:上環干諾道西投注站(37次頭獎)。地址: 上環干諾道西3號億利商業大廈地下D - F及G1舖。(Google Maps)

第5名:觀塘廣場投注站(37次)。地址:觀塘開源道68號觀塘廣場地下G15及M20。(Google Maps)

第4名:尖沙嘴漢口道投注站(38次頭獎)。地址:尖沙嘴漢口道39-41號麥仕維中心地下。(Google Maps)

第3名:荃灣青山道投注站(39次頭獎)。地址:青山公路 - 荃灣段 300-350 號,荃錦中心地下B2舖。(Google Maps)

第2名:屯門市廣場投注站(42次頭獎)。地址:屯門市廣場第三期地段277號地下。(Google Maps)

第1名:中環士丹利街投注站(47次頭獎)。地址:中環士丹利街10-12號地下至三樓2號舖。(資料圖片)

最後提提大家,今晚9時15分截止投注,祝大家中大獎。

有興趣的話,記得準時投注。

要買啦 中左捐返啲去幫有需要既人都好呀 係咪先

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/實用教學/395646/1-4億獎金六合彩今晚攪珠-機率最高號碼連10大幸運投注站一文睇

不如馬會分左比全香港人, 皆大歡喜, 暴動消失. 

然後又取消

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-11-7 04:40 PM 發表
不如馬會分左比全香港人, 皆大歡喜, 暴動消失. 
每人分廿蚊?

馬會自己中

引用:

原帖由 khkg 於 2019-11-14 12:26 AM 發表 
馬會自己中

其實有冇人懷疑過根本從來就冇人中頭獎。。。啲錢就唔知撥咗落邊度。。。

中獎人身份唔會公開。。。所以馬會講乜你哋就要信乜

中左之後離開香港 移民澳門

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-11-14 01:41 AM 發表
中左之後離開香港 移民澳門
聽講有人中過頭獎。。。真係走去澳門賭輸晒啲錢。。。仲要爭大耳窿。。

好多人中頭獎啦,唔洗返工返學係屋企嘆世界啦喂

引用:
原帖由 一個壞咗嘅城市 於 2019-11-14 01:39 發表
引用:

原帖由 khkg 於 2019-11-14 12:26 AM 發表 
馬會自己中

其實有冇人懷疑過根本從來就冇人中頭獎。。。啲錢就唔知撥咗落邊度。。。

中獎人身份唔會公開。。。所以馬會講乜你哋就要信乜 ...
講咗好耐啦。

引用:
原帖由 一個壞咗嘅城市 於 2019-11-14 01:39 AM 發表
引用:

馬會自己中

問吓啲喺銀行工作嘅朋友喇、每次有人攞張頭獎支票入戶口都唔知幾令人羨慕。

引用:
原帖由 一個壞咗嘅城市 於 2019-11-14 01:39 AM 發表
引用:

馬會自己中

有人傳以前夏春秋知道搞珠結果呢。有人傳搞珠直播係錄影,有人傳肥佬泥同漢奸李愛滋。。。。冇腦的全接收,有腦的只要屁股諗一諗就知真假,吾使去到個腦咁高層次

引用:
引用:

馬會自己中

冇腦嘅人就繼續冇腦,低B係冇薬醫。

引用:
引用:

馬會自己中

有次個南亞人中左,自己公開左身份,番左老家俾人謀財害命了。你中左,會唔會公開自己身份先?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]