• 瀏覽: 10,675
  • 回覆: 144
+4
暴亂罪七年起碼!
恭喜恭喜!

犯左法,就算幪面都係犯法!

應該將批准保釋嘅司法機構人員一同還柙

引用:
原帖由 deltay 於 2019-11-7 03:42 PM 發表
破壞咁多野.港鐵俾個交代我呢個小股東幾時向佢索償
x2
就算坐完都要佢破産。
最後要呢啲人被屋企人趕出門,返大陸唔得,英美台用完唔接收,只能在香港郊野揾個山洞做廢人。

有律師話,重犯機會不高

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-11-7 03:28 PM 發表
9月6日有人聚集在港鐵太子站及旺角站,要求港鐵交出8月31日當天的閉路電視片段,一名侍應涉疑在破壞旺角站內設備,被控一項刑事損壞罪。案件今(7日)在西九龍裁判法院再訊,被告暫毋須答辯,裁判官應控方要求,把案件押至12月5日。控方要求撤銷被告保釋,指被告在保釋期間疑干犯另一案,被告終不准保釋外出。                                                 
                                                控罪指,被告容志強(29歲)於今年9月6日,在港鐵旺角站近E出口大堂內無合法 ...
所以話。。。英雄莫問出處

硬膠 yb 仔

都唔知呢啲天才為乜,有排坐。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-11-7 03:28 PM 發表
9月6日有人聚集在港鐵太子站及旺角站,要求港鐵交出8月31日當天的閉路電視片段,一名侍應涉疑在破壞旺角站內設備,被控一項刑事損壞罪。案件今(7日)在西九龍裁判法院再訊,被告暫毋須答辯,裁判官應控方要求,把案件押至12月5日。控方要求撤銷被告保釋,指被告在保釋期間疑干犯另一案,被告終不准保釋外出。                                                 
                                                控罪指,被告容志強(29歲)於今年9月6日,在港鐵旺角站近E出口大堂內無合法 ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-11-8 09:18 AM 發表
硬膠 yb 仔

都唔知呢啲天才為乜,有排坐。

免費衣、食、住、行,又有工做有錢賺,精彩人生嘛!正常守法人仕無呢啲機會啦!

引用:
原帖由 thunderpig 於 2019-11-8 08:38 AM 發表
有律師話,重犯機會不高
諗起啲台灣殺人犯,啲法官唔判死刑話因為有教化機會

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2019-11-8 06:45 AM 發表

重犯,應該判重d
正常係,因為好多求情理由用唔到。又一個冇腦嘅

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-11-7 03:37 PM 發表
大把呢d曱甴,係狗棺驚唔夠暴徒,專登放出黎重犯嘅。
認同

拉佢坐

精采人生

唔洗驚黃律師係律政,今次唔寫錯名可能寫錯性別無罪當庭釋放

不要再讓這些發狂的暴徒出來啦!譲牠坐十年八載,最好老死獄中。反正是渣滓。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]