• 瀏覽: 19,434
  • 回覆: 162
  • 追帖: 2
+21
扮精神病博傷人告唔入。

我估計呢個post/😃
無黃屍上來頂帖/😂

典型高登網民!痴痴呆呆,目露兇光。
可能的蒙面曱甴除掉面罩,個個都係咁款!

冇去睇醫生咪冇紀錄,潛伏社會炸彈
覺得曱甴都係有精神病

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-11-7 09:33 PM 發表
我估計呢個post/😃
無黃屍上來頂帖/😂
師兄英明👍🏻
唔怪之睇咁耐都唔覺佢的兄弟來齊上齊落🤣

引用:
原帖由 飛豬 於 2019-11-7 02:13 PM 發表
話自導自演個的人都onl79既,係就唔會拉到人啦
毒蘋果就是表表者!

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2019-11-7 09:39 PM 發表

師兄英明👍🏻
割蓆

黃屍多黐綫

引用:
原帖由 bambi1 於 2019-11-7 02:23 PM 發表
搵人插自己一刀,要就住插,插傷少少流血但要插唔死。真係拍戲都拍唔到啦。何況邊有人搵自己條命較飛得㗎?
心口整塊鐵片,再加假血便可以,但何生即時除晒衫

引用:
原帖由 whoamiar 於 2019-11-7 01:48 PM 發表
【明報專訊】立法會議員何君堯在屯門遇襲,疑兇為30歲姓董無業男子,根據網上搜尋結果,董的名字與一名活躍高登討論區的網民名字相同。有認識疑兇的人形容董自小性情古怪,沒有朋友,不清楚其行兇動機。據悉,董與父母及胞妹同住葵涌新葵芳花園,有街坊稱董日常行為怪異,曾見他自言自語玩手機。

https://fs.mingpao.com/pns/20191107/s00006/93772bfea6c11fd2e ...
高登有邊個唔係性情古怪吖!

引用:
原帖由 whoamiar 於 2019-11-7 13:48 發表
【明報專訊】立法會議員何君堯在屯門遇襲,疑兇為30歲姓董無業男子,根據網上搜尋結果,董的名字與一名活躍高登討論區的網民名字相同。有認識疑兇的人形容董自小性情古怪,沒有朋友,不清楚其行兇動機。據悉,董與父母及胞妹同住葵涌新葵芳花園,有街坊稱董日常行為怪異,曾見他自言自語玩手機。

https://fs.mingpao.com/pns/20191107/s00006/93772bfea6c11fd2e ...
好撚驚呀!我懷疑好撚多黃絲都會自言自語,活在自我空間,有精神病傾向

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2019-11-7 09:39 PM 發表

師兄英明👍🏻
仲有不割蓆,不分化呢...
其實佢個頭咁都唔使驚啦,大把天使話今生只嫁前線巴...佢而家已經係成咗名嘅2士,屯門一役,好比張無忌在光明頂,揚名天下,所以佢唔使憂冇老婆婆嘅。

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-11-7 02:36 PM 發表
30歲人個頭咁樣?
開始想包裝他為精神病人

引用:
原帖由 chokman3 於 2019-11-7 03:52 PM 發表
文匯upload何既消息時間有問題被大做文章, 係黃屍間流傳仲信到十足, 但我想問點解早左成晚upload會冇人見到冇人出聲
點都好 傷人者要受法律制裁 呢點已肯定一切

引用:
原帖由 LT311 於 2019-11-7 03:40 PM 發表
有晒片有晒証人,打風都打唔甩
精神病就打得甩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]