• 瀏覽: 19,405
  • 回覆: 162
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 whoamiar 於 2019-11-7 01:48 PM 發表
【明報專訊】立法會議員何君堯在屯門遇襲,疑兇為30歲姓董無業男子,根據網上搜尋結果,董的名字與一名活躍高登討論區的網民名字相同。有認識疑兇的人形容董自小性情古怪,沒有朋友,不清楚其行兇動機。據悉,董與父母及胞妹同住葵涌新葵芳花園,有街坊稱董日常行為怪異,曾見他自言自語玩手機。

D黃屍話何君堯係自編自導, 何君堯會笨到搵個高登仔黎行兇?..
西環五毛周圍都有
高登都有好多五毛㗎!

一衰左又話自己係痴撚線的

班畜牲連自己做的野都唔敢認,
何生再有錢都唔會搵個人插自己一刀,
可能隨時無命的,
再講, 咁樣即場追到係會告謀殺的,
你估好似班仆街畜牲做戲,
用棍扑兩下, 放埋佢地走先報警呀?

有晒片有晒証人,打風都打唔甩

30歲,地中海,似日笨的劍手

自導都唔玩刀啦,學叫雞黨擴進乳,求戀期玩兩腳咪算囉

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-11-7 03:36 PM 發表

西環五毛周圍都有
高登都有好多五毛㗎!
就睇你幾時變埋呢條董姓光頭cake既行家羅😏

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-11-7 02:36 PM 發表
30歲人個頭咁樣?
高登連登多異人,唔係點解佢地咁鍾意蒙面,

因為相貌太驚人,好易被認出...

曱甴特徵: 性情古怪,二三十歲都冇份正經工作,鍾意玩手機,鍾意瀏覽高登連登嘅反動網站🖐🖐🖐!

文匯upload何既消息時間有問題被大做文章, 係黃屍間流傳仲信到十足, 但我想問點解早左成晚upload會冇人見到冇人出聲

捉到人,呢單真係夠堅 ,鄺俊宇同岑子杰果單,假L到飛起

引用:
原帖由 bambi1 於 2019-11-7 02:23 PM 發表
搵人插自己一刀,要就住插,插傷少少流血但要插唔死。真係拍戲都拍唔到啦。何況邊有人搵自己條命較飛得㗎?
咁你係咪想話果兩個咩杰同咩神係自己作古仔?

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-11-7 03:33 PM 發表
曱甴真係個個有樣睇過喎....

禿頭曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]