• 瀏覽: 19,403
  • 回覆: 162
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 whoamiar 於 2019-11-7 01:48 PM 發表
【明報專訊】立法會議員何君堯在屯門遇襲,疑兇為30歲姓董無業男子,根據網上搜尋結果,董的名字與一名活躍高登討論區的網民名字相同。有認識疑兇的人形容董自小性情古怪,沒有朋友,不清楚其行兇動機。據悉,董與父母及胞妹同住葵涌新葵芳花園,有街坊稱董日常行為怪異,曾見他自言自語玩手機。

https://fs.mingpao.com/pns/20191107/s00006/93772bfea6c11fd2e ...
曱甴都係痴痴哋架啦!對曱甴來講佢係正常人喎!

引用:
原帖由 必佬 於 2019-11-9 04:12 PM 發表
曱甴都係痴痴哋架啦!對曱甴來講佢係正常人喎!
係, 好多曱甴都係D極端人士, 而極端人士既特徵就係都生到成個智障咁, 個時佔旺同埋沖擊警總既"畫家"就係好例子 (其實總有好多怪人)。

精神瘟疫

引用:
原帖由 whoamiar 於 2019-11-7 01:48 PM 發表
【明報專訊】立法會議員何君堯在屯門遇襲,疑兇為30歲姓董無業男子,根據網上搜尋結果,董的名字與一名活躍高登討論區的網民名字相同。有認識疑兇的人形容董自小性情古怪,沒有朋友,不清楚其行兇動機。據悉,董與父母及胞妹同住葵涌新葵芳花園,有街坊稱董日常行為怪異,曾見他自言自語玩手機。

https://fs.mingpao.com/pns/20191107/s00006/93772bfea6c11fd2e ...
冇精神病 要終身監禁啦

何傳耀舊生

叫泛民都來一次比暴徒現場行兇直播

引用:
原帖由 飛豬 於 2019-11-7 02:13 PM 發表
話自導自演個的人都onl79既,係就唔會拉到人啦
無錯, 安家費好很貴的

點睇都唔似咁年輕,神情感覺痴地地...香港好多呢種黃屍....

黃絲通常都痴線

明白 佢係天使 仲要聖人 完

引用:
原帖由 我要發達2015 於 2019-11-7 03:33 PM 發表

搞L到我半夜笑出豬叫聲……

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]