• 瀏覽: 3,260
  • 回覆: 59
所以我哋要多謝反送中和平示威者,如果唔係佢哋,香港已經變成大灣區其他城市一樣,同大陸無乜分別,遲啲可能連 whatsapp , facebook 都無得用

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
引用:
原帖由 西門町 於 2019-11-7 01:36 PM 發表
所以我哋要多謝反送中和平示威者,如果唔係佢哋,香港已經變成大灣區其他城市一樣,同大陸無乜分別,遲啲可能連 whatsapp , facebook 都無得用 ...
咁咪只有呢幾個月先唔係大陸囉。

被迫害妄想症,究竟會唔會發生都係未知之數,暴徒已經肯定會發生

引用:
原帖由 西門町 於 2019-11-7 01:36 PM 發表
所以我哋要多謝反送中和平示威者,如果唔係佢哋,香港已經變成大灣區其他城市一樣,同大陸無乜分別,遲啲可能連 whatsapp , facebook 都無得用 ...
示威者未和平過

台灣無蒙面曱甴掟汽油彈,所以祇係中國一個普通城市

香港由回歸當日已經係中國版圖𥚃面其中嘅時候一個城市,回歸廿幾年香港有邊日冇farcbook同whatsapp過你用呢?咩遲啲咩可能根本就係偽名題!不如話係班暴民曱甴親手將自己擁有嘅自由摧毀好過啦!

引用:
原帖由 big3624 於 2019-11-7 07:20 PM 發表
台灣無蒙面曱甴掟汽油彈,所以祇係中國一個普通城市
你意思係新加坡,吉隆坡都係中國一個普通城市?????

引用:
原帖由 stanthony 於 2019-11-7 07:16 PM 發表

示威者未和平過
因為大陸人不停向佢地作出挑釁

引用:
原帖由 西門町 於 2019-11-7 07:25 PM 發表

你意思係新加坡,吉隆坡都係中國一個普通城市?????
聯合國承認台灣是國家嗎???

引用:
原帖由 papaj 於 2019-11-7 07:23 PM 發表
香港由回歸當日已經係中國版圖𥚃面其中嘅時候一個城市,回歸廿幾年香港有邊日冇farcbook同whatsapp過你用呢?咩遲啲咩可能根本就係偽名題!不如話係班暴民曱甴親手將自己擁有嘅自由摧毀好過啦! ...
咁你話黃之風搞港獨,香港幾時有獨立過啫,香港獨立都未發生你就屈人搞港獨,不如你話大陸人逼到香港想出走就真啦!

引用:
原帖由 big3624 於 2019-11-7 07:28 PM 發表

聯合國承認台灣是國家嗎???
但係全世界有十幾個國家承認台灣喎,有外交關係架

引用:
多謝暴徒嘍!

家陣香港只能變成中國嘅一個三線城市啦!

同意。所以要繼續落去,令香港成為三線都不如嘅珹市。 咁就一定唔似大灣區。

好似樓豬呢D資質思維,中年過後生活一定好閉翳,唯有希望樓豬父母長命百歲。

多得班暴徒, 多左幾百萬人覺得做一個大陸普通城市都好過宜家咁.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]