• 瀏覽: 7,222
  • 回覆: 97
+11
屙屎唔出都賴大陸

三哥,只係一個大笑話

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-11-7 12:20 PM 發表
近段時間以來,印度首都新德里被霧霾所籠罩,學校停課,居民們也被迫呆在室內。面對霧霾,印度高官卻頻頻發出奇葩言論。《印度斯坦時報》11月6日報沙爾達稱,「這有毒氣體有可能是任何害怕我們的鄰國排放的。我覺得巴基斯坦或中國都害怕我們。我們必須認真考慮巴基斯坦是否釋放了有毒氣體。」

https://cdn.hk01.com/di/media/images/cis/5dc295acb66f770df1c1 ...
人黃自然蠢

引用:
原帖由 lrr174 於 2019-11-7 12:38 PM 發表
講野都唔經大腦, 唔駛理佢
依D政棍先得人驚,總理莫狄都係一樣,將自身問題轉移中國,煽動民族情緒,以前的印尼排華都係咁嚟。

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-11-7 12:20 PM 發表
近段時間以來,印度首都新德里被霧霾所籠罩,學校停課,居民們也被迫呆在室內。面對霧霾,印度高官卻頻頻發出奇葩言論。《印度斯坦時報》11月6日報沙爾達稱,「這有毒氣體有可能是任何害怕我們的鄰國排放的。我覺得巴基斯坦或中國都害怕我們。我們必須認真考慮巴基斯坦是否釋放了有毒氣體。」

https://cdn.hk01.com/di/media/images/cis/5dc295acb66f770df1c1 ...
摩籮差同鄉講曱甴一樣好2呃

又係D冇証據亂9吹嘅廢人出發貼

中國石化搬咗去印度?!!

引用:
原帖由 dtw 於 2019-11-8 08:23 AM 發表
三哥,只係一個大笑話
連金三胖毒菜政權都好過佢

連粒星星都可以偵察為大陸隱形戰機 有乜講唔出口

即係隔住坐最過既山都可以排放比你,仲制造埋風向添

3個字: CLS

引用:
原帖由 simpson777 於 2019-11-7 11:16 PM 發表
由北京抽霧霾去印度
是一項偉大的世紀工程
人工控制汽體流動二千公里
不是地球人科技能做到的
係外星人做嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]