• 瀏覽: 38,801
  • 回覆: 13
  • 追帖: 3
+6
馬會你電腦飛賣來賣去都系果log no...一千三百萬多個組合...點會有人中....但奇怪你又吾公佈下中其他奬d數據系咩票.....

引用:
原帖由 madcow 於 2019-11-7 01:23 PM 發表

問題係佢唔講果啲電腦票係買幾個字
電腦飛吾系得單式/覆式七個字咩??拖旦食全餐要自己揀5個字~

六合彩一千三萬多個組合~個電腦都冇甘多組合賣啦~你地計返投注額就知電腦飛放左幾多組合出黎~

大家有冇覺得亞視直播六合彩果時多人中d??

馬會你系慈善機構~咪用特9個pok kai d老黑手法去經營~

南海自貿區如果學呢d...真系死得人多...國民家破人亡都似......

喂~六合彩系公眾地方直播等市民一齊監住搞珠得吾得??儲幾期彩金俾人中左...市民都輸得甘心命底啦~

引用:
原帖由 ballking13 於 2019-11-7 01:41 PM 發表

又好似係
以前系多D人中

現在成日少人中
成日都幾千萬
亞視吾執~TBB點會拎到個轉播權???

大少奶都奇怪小平同志點解要迫我學買六合彩....原來佢又黎針對馬會.....

大少奶明啦~特9你個pok kai吾俾牌亞視~系想TBB立埋馬會黎做....主席阿奶棚系新紅雞4叔既人...

阿前二哥~由六合彩轉手起~你可以拎返哂所有片睇麻??

引用:
原帖由 good103 於 2019-11-7 02:09 PM 發表
中頭獎機率係幾多萬億分之一?
你們的中獎率:0.00000000000000000000000001%
所以你地真系信馬會話電腦飛中奬機會高??

大少奶買一次4膽拖四腳~中2膽一腳~一次5膽拖5腳~中3膽一腳~

馬會甘既大話都講得出.....

中華民族最L on9既漢奸特9~邊L個地方俾你個pok kai插過手~真系同做賊冇分別播~

引用:
原帖由 howevera 於 2019-11-7 02:33 PM 發表

因為以前冇咁多個字
吾關事....馬會全港有百多間分店...平均每區5點6間...有app有網上投注~使吾使租甘多舖??你地會睇到馬會點轉資金去呢d舖到....

馬會又系佢班貪官分餅遊戲....

抵你個pok kai肥平系老美坐監!!!推賭波合法化去害班細路黎搵$益班貪官??下個到你垃圾桶劉華!!!批甘L多賭牌出去開舖???開百9幾間舖??怪不得特9個pok kai要炒曾德成啦!!

引用:
原帖由 股水西流 於 2019-11-7 04:22 PM 發表

你集合到9成港人簽名就得
都好播~邊個區選候選人想當選呀??去拎簽名啦~

嘩~篤爆少少有三注中...吾篤爆得一注或1.5注...再篤爆多d先......

殊...前二哥))))教公安部長趙克志買六合彩...佢買埋更加多人中頭奬....教國安睇直播六合彩...留意監塲d英國太平紳屎....

引用:
原帖由 後天加加速牛 於 2019-11-8 12:17 AM 發表

我fd中左
你仲乜P圖呀??膠登連登咪成9日呃d靚仔去賭$啦!!重作!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]