• 瀏覽: 38,783
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
+6
「發達靠今鋪!」明晚(7日)攪珠的今年第123期六合彩,若有幸運兒一注獨中,將可獲得1.4億港元巨額獎金。根據賽馬會提供資料,過去8年彩池逾1億港元並有人中頭獎的六合彩中,有三分之二的頭獎彩票都是「電腦飛」。

截至今日(6日)傍晚6時,明晚六合彩的投注額已達到9846萬港元,由於今年萬聖節六合彩金多寶及上周六(2日)攪珠的六合彩均無人中頭獎,令到明晚攪珠的六合彩估計頭獎基金高達1.4億港元,假如有人一注獨中,頓時成為億元富豪。

根據賽馬會提供資料,由2011年至今年,共有8期六合彩的估計頭獎基金超過1億港元,並且有人中獎。相關的21張頭獎彩票中,有14張是「電腦飛」,其餘7張是「自選號碼」。售出頭獎彩票的渠道中,大部分都是經投注站售出,只有5張頭獎彩票是經網上及電話投注,當中最旺的投注站是「北角馬寶道」投注站,其於2011年5月20日攪珠的六合彩中,售出了2張頭獎彩票,一張是「電腦飛」,一張是「自選號碼」,而該期六合彩頭獎共3注中,每注派彩約4450萬港元。

今次仲唔係我中!1.4億!1.4億!!!!正呀我要中呀

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191106/bkn-20191106181814359-1106_00822_001.html

我中左捐扣稅後捐6成出黎打暴徒

引用:
原帖由 今日六 於 2019-11-7 09:39 AM 發表
我就冇你咁大方喇,不過如果我中都會捐兩成出嚟比各大專院校懸紅督灰提供資料要學畜會D假記者坐監!

引用:
原帖由 張笑笑 於 2019-11-7 09:44 AM 發表

畀我一個贊,一定能中大獎,嘻嘻嘻
機會一到,就係你的。

1.4億......巧勁牙.......

點解啲人會覺得獎金多=中獎機會大?
要中$10都中

引用:
原帖由 今日六 於 2019-11-7 09:39 AM 發表
香港唔使扣稅!派幾多就係幾多!👍

引用:
好偉大,但願你中!

今晚又係發達時候

引用:
你肯定會把大拿拿7千萬捐出去? 我估你到時候就會99.99%唔捨得 🙄

希望我會中🙏🏻
咩獎都好
完全未試過中
想要點幸運

引用:
馬會已將部份(25%?)投注額,向政府交稅.
得獎獎金唔使再俾稅的.

馬會你電腦飛賣來賣去都系果log no...一千三百萬多個組合...點會有人中....但奇怪你又吾公佈下中其他奬d數據系咩票.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]