• 瀏覽: 38,814
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 ballking13 於 2019-11-7 01:41 PM 發表

又好似係
以前系多D人中

現在成日少人中
成日都幾千萬
亞視吾執~TBB點會拎到個轉播權???

大少奶都奇怪小平同志點解要迫我學買六合彩....原來佢又黎針對馬會.....

希望今次多幾注中頭獎大家開心

中頭獎機率係幾多萬億分之一?
你們的中獎率:0.00000000000000000000000001%

大少奶明啦~特9你個pok kai吾俾牌亞視~系想TBB立埋馬會黎做....主席阿奶棚系新紅雞4叔既人...

阿前二哥~由六合彩轉手起~你可以拎返哂所有片睇麻??

引用:
原帖由 good103 於 2019-11-7 02:09 PM 發表
中頭獎機率係幾多萬億分之一?
你們的中獎率:0.00000000000000000000000001%
所以你地真系信馬會話電腦飛中奬機會高??

大少奶買一次4膽拖四腳~中2膽一腳~一次5膽拖5腳~中3膽一腳~

馬會甘既大話都講得出.....

中華民族最L on9既漢奸特9~邊L個地方俾你個pok kai插過手~真系同做賊冇分別播~

引用:
原帖由 今日六 於 2019-11-7 09:39 AM 發表
我中左捐扣稅後捐6成出黎打暴徒
我會捐俾警察買裝備,好過做好事反而惹官非

今晚買$200先

運到自然有

引用:
原帖由 開心大少奶. 於 2019-11-7 01:36 PM 發表

電腦飛吾系得單式/覆式七個字咩??拖旦食全餐要自己揀5個字~

六合彩一千三萬多個組合~個電腦都冇甘多組合賣啦~你地計返投注額就知電腦飛放左幾多組合出黎~

大家有冇覺得亞視直播六合彩果時多人中d?? ...
因為以前冇咁多個字

引用:
原帖由 howevera 於 2019-11-7 02:33 PM 發表

因為以前冇咁多個字
吾關事....馬會全港有百多間分店...平均每區5點6間...有app有網上投注~使吾使租甘多舖??你地會睇到馬會點轉資金去呢d舖到....

馬會又系佢班貪官分餅遊戲....

引用:
原帖由 今日六 於 2019-11-7 09:39 AM 發表
我中左捐扣稅後捐6成出黎打暴徒
師兄高義!但六合彩獎金係…………已扣搏彩稅!不用再扣的

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-11-7 10:59 AM 發表
中左即刻移民去民主大國
曱甴去了他國也是只隻曱甴,快走!

我如中頭獎,也會捐一半出來做善事!始終搏彩之物充滿怨氣慾念!做善事化怨氣為祥和!貪婪唔捨得捐款係有機會出事㗎!你條命受唔起就可大可少

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]