• 瀏覽: 84,275
  • 回覆: 356
  • 追帖: 1
+21
一個單位起火200疏散,一千隻曱甴搞事700萬人受罪

RIP

曱甴放的?😮

因意見不合而被私了,如曱甴所為人神共憤!若然未報,時晨未到。南磨疴狸陀狒。!

被人私了

引用:
原帖由 gottfried2016 於 2019-11-7 12:27 PM 發表

樓主係藍絲😷
藍屍果然無人性,有人死左都重可以講政治,等天收!

屋苑保安和住戶點解今次不阻止警察進入屋苑,無吉士。

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2019-11-7 12:48 PM 發表

藍屍果然無人性,有人死左都重可以講政治,等天收!
你係咪講緊嗰啲自殺案仲要攞出黎大做文章嗰啲呀🤭

引用:
原帖由 花生之友 於 2019-11-7 10:22 AM 發表
都話曱甴無腦又無人性啦!
開消防喉要打爆警鐘玻璃開大掣再開喉又唔識開,隔籬鄰舍死左人仲笑得咁開心
佢笑得好開心。  謝指,他本身有所準備,故逃生時戴上「豬嘴」防毒面罩助以防萬一。

引用:
原帖由 殺曱水 於 2019-11-7 10:09 AM 發表
睇電視現場見D街坊冇叫黑警,又冇趕警察走,呢D先係真街坊
因為真係出事嘛. 仲要係自己住嗰度. 平時唔屌到拆天咩.

引用:
原帖由 refugee 於 2019-11-7 09:16 AM 發表

又少左個人,連登曱甴又可以去太子拜祭啦
你地估今次會用乜借口入政府同警察數呢?

引用:
原帖由 ritam 於 2019-11-7 12:53 PM 發表
火係點燒起嘅,係唔係有人故意放火,最好早啲公布原因。
好易分辨, 只要見班曱甴粒聲無出話拿cctv睇, 就知邊個做

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2019-11-7 08:54 AM 發表
凌晨4時許,沙田豐盛苑富盛閣發生火警,據報9樓一單位起火,火勢相當猛烈,火舌自窗外溢出,期間火勢波及另外兩層單位的外牆晾衫架。消防接報到場,協助約200名街坊逃生至地下安全位置,同時開喉灌救。最少一名男住客受傷,清醒由救護員送院治理。
https://cdn.hk01.com/di/media/images/3518710/org/e2c02c02c6bd7a9ed8edf3978429e19f. ...
暴徒私了好市民