• 瀏覽: 84,274
  • 回覆: 356
  • 追帖: 1
+21
引用:
原帖由 花生之友 於 2019-11-7 10:25 AM 發表

內文話豬咀阿叔住隔離屋呀!
一樣係報應,不過你睇佢笑得幾開心,看來今次未到佢,等睇個天點收佢。

引用:
原帖由 man32602000 於 2019-11-7 09:43 AM 發表
夠啦!第一版全班五毛,意外燒死人仲抽水?有冇人性
你睇番樓主寫乜先

戴上防毒面罩逃生
會唔會犯蒙面法?

又係曱甴所為

RIP

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2019-11-7 08:54 AM 發表
凌晨4時許,沙田豐盛苑富盛閣發生火警,據報9樓一單位起火,火勢相當猛烈,火舌自窗外溢出,期間火勢波及另外兩層單位的外牆晾衫架。消防接報到場,協助約200名街坊逃生至地下安全位置,同時開喉灌救。最少一名男住客受傷,清醒由救護員送院治理。
https://cdn.hk01.com/di/media/images/3518710/org/e2c02c02c6bd7a9ed8edf3978429e19f. ...
兵工廠失火

又整氣油彈?好人好姐無喇喇有豬咀喺屋?唔通正職通坑渠嘅?!

引用:
原帖由 1980720 於 2019-11-7 10:27 AM 發表
真係要睇下佢既職業係咩先
唔係職業需要已有豬嘴 9成係曱甴
住曱甴隔離梗要有準備嘅

希望吾係倉……

引用:
原帖由 owen11223344 於 2019-11-7 08:56 AM 發表
火魔法師已經冇晒人性
你係藍絲?咁都抽水何止冇晒人性,直情垃圾啦!

引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-11-7 09:19 AM 發表
個謝先生很可疑!正常人屋企何來防毒面罩?只有黑衣暴徒先會常備這些裝備
而且亦只有暴徒曱甴才會如此無良知,有人死嘅事件上要認叻認唔切

要所有CCTV

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2019-11-7 08:54 AM 發表
凌晨4時許,沙田豐盛苑富盛閣發生火警,據報9樓一單位起火,火勢相當猛烈,火舌自窗外溢出,期間火勢波及另外兩層單位的外牆晾衫架。消防接報到場,協助約200名街坊逃生至地下安全位置,同時開喉灌救。最少一名男住客受傷,清醒由救護員送院治理。
https://cdn.hk01.com/di/media/images/3518710/org/e2c02c02c6bd7a9ed8edf3978429e19f. ...
香討越來越多呢類柒頭貼文😠

好人好地屋企會有豬咀面罩?

消防法例咁嚴謹,竟然消防喉冇水出,咁消防喉用來做乜嘢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]