• 瀏覽: 58,190
  • 回覆: 612
  • 追帖: 2
+33
所以比片佢地睇係強餘, 所有佢學唔明白既地方就當係證據...

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-7 07:33 AM 發表

嗡得出呢D,應該係每日一蘋果,個腦變壞左.......
都無腦既,點會壞丫

比自己友推

其車 黑衫係咪不停暗殺自己友屈差佬

曱甴文宣、黑媒已到精神錯亂的情況,幻聽, 幻覺,至幻想了。不用送青山,已無藥可救。

深夜停車場時不時有人泊車,難道都不開燈?有閃光正常,沒閃光才不正常。

我肯定佢地唔信有神,因為佢地唔驚有審判。

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-7 07:27 AM 發表
另外唔知有無片映到受傷學生,有份“參加婚宴”呢?!
影到又點?咪又作另一個古仔!😩

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-11-7 07:07 發表
22歲科大生周同學墮樓事件引發全城關注,領展今日傍晚公佈十條停車場閉路電視畫面,覆蓋停車場地下至三樓,惟沒有一條拍到事件經過。根據警方鎖定,周同學可能於零時45分至1時正之間出事,從CCTV片段可見,意外位置三樓,曾有私家車回航停泊;而二樓亦曾有不少市民經過,期間無人發現有人墮樓。至1時02分,曾經有一名黑衣男子急步跑上三樓,之後他就不知所蹤,約10秒後,二樓墮樓處出現一下可疑閃光,惹人疑竇。時至 ...
三更半夜成班黑衣人系停車場上面放煙花? ? ? ?

引用:
原帖由 莫二毛 於 2019-11-7 01:08 PM 發表
樓主聽下科大學生會勸啦!
唔好再消費呢位墮樓學生,
尊重一下人家屋企意願!
曱甴文宣聽下陳小姐啊媽勸啦,唔好再消費往生者啦,尊重一下人家屋企意願!

未來戰士降落地球

閃光可能是外星人出現推左佢落去。,。,

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-7 04:39 PM 發表

呢度已有黃宣人創作左新故事話學生俾人掉落街
老實講,我地正常人要返工返學,先至無時間去作尐文宣啫。要作花少少時間已經可以屈翻轉頭啦⋯⋯簡單少少就如下⋯⋯
周同學當時身穿街坊裝,亦無裝備,明顯唔係參加緊暴亂活動。極可能俾參與暴亂嘅同學仔叫左落停車場,質問佢點解唔參與。神秘閃光就是暴徒用電筒照射周同學,令佢受驚,然後私了。最終被暴徒同學推左落二樓。周同學真係好可憐。

曱甴:我不信,我不聽!😫
是你,是你就是你!😥

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-11-7 07:09 PM 發表

老實講,我地正常人要返工返學,先至無時間去作尐文宣啫。要作花少少時間已經可以屈翻轉頭啦⋯⋯簡單少少就如下⋯⋯
周同學當時身穿街坊裝,亦無裝備,明顯唔係參加緊暴亂活動。極可能俾參與暴亂嘅同學仔叫左落停車場,質問佢點解唔參與。神秘閃光就是暴徒用電筒照射周同學,令佢受驚,然後私了。最終被暴徒同學推左落二樓。周同學真係好可憐。 ...
可能係真實案情

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]