打印

[本港新聞評論] 【獨家消息】墮樓科大生瞳孔仍放大 今日未能安排腦幹死亡測試

【獨家消息】墮樓科大生瞳孔仍放大 今日未能安排腦幹死亡測試 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
本周一凌晨在將軍澳尚德邨停車場墮樓的22歲科技大學男生周梓樂,今日仍然危殆。據了解,他的瞳孔仍放大,並繼續接受3倍強心藥,每小時10毫升,今日未能進行腦幹死亡測試...



...等待死亡測試

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1630684/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E7%8D%A8%E5%AE%B6%E6%B6%88%E6%81%AF-%E5%A2%AE%E6%A8%93%E7%A7%91%E5%A4%A7%E7%94%9F%E7%9E%B3%E5%AD%94%E4%BB%8D%E6%94%BE%E5%A4%A7-%E4%BB%8A%E6%97%A5%E6%9C%AA%E8%83%BD%E5%AE%89%E6%8E%92%E8%85%A6%E5%B9%B9%E6%AD%BB%E4%BA%A1%E6%B8%AC%E8%A9%A6



熱賣及精選
living corpse


見到班科大生圍校長,打同學,賤過畜牲


黑醫護太殘忍😭😭俾佢走啦


[隱藏]
其實究竟係醫院“未能安排”,定係未到測試條件


等接近週末先公佈好讓班曱甴星期五六日有個藉口出黎攪事?


不要清醒,一係植物,一係死,否則一醒就一定會屈警察掟佢落去。


瞳孔放大咪可以喺黑暗中睇得清楚啲!?


 
香港曱甴,時代垃圾!
 
無學牲關心佢的生死,  佢地只關心有無得顯責警察, 已經去圍校長.


畜生



[隱藏]
引用:
原帖由 buddy-wah 於 2019-11-6 10:10 PM 發表

不要清醒,一係植物,一係死,否則一醒就一定會屈警察掟佢落去。
cctv都公佈左啦,屈唔到啦。最好係清醒,但係就全身癱瘓,下半世都有人餵飯同換💩片,咁就符合香港巨嬰啦。



只有殘留的軀瞉⋯⋯

早登極樂才是祝福,拖下去才是詛咒。






清潔香港 撲滅曱甴

回覆 引用 TOP

令人心酸


雖然暴徒係死不足惜,但都替佢家人難過,唉!一子錯滿盤皆落索!


領匯cctv證散仔有上樓捉人


[隱藏]
早日遺愛人間。


 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。