• 瀏覽: 63,496
  • 回覆: 546
  • 追帖: 1
+26
引用:
原帖由 煙hai 於 2019-11-6 09:59 PM 發表
本周一凌晨在將軍澳尚德邨停車場墮樓的22歲科技大學男生周梓樂,今日仍然危殆。據了解,他的瞳孔仍放大,並繼續接受3倍強心藥,每小時10毫升,今日未能進行腦幹死亡測試...

...等待死亡測試

新聞來源連 ...
生就累人,死就累街坊,就係呢隻啦,生存左廿幾年乜建樹都冇只係浪費其他人資源時間

引用:
原帖由 JETSO500 於 2019-11-7 06:31 PM 發表

就算有人上樓捉佢又點......襲警在先.....今次佢其實低九死.....唔做暴徒唔會有事....個天都睇唔到眼要天誅佢
如果係,佢家人會唔出聲咩

香討人果然係一班仆街冚家產

成班黃絲等緊佢死😂

引用:
原帖由 buddy-wah 於 2019-11-6 10:10 PM 發表
不要清醒,一係植物,一係死,否則一醒就一定會屈警察掟佢落去。
隨時係比所謂的手足推落樓的,盲眼妹屈警察射爆眼⋯但至今都唔敢公開醫療報告

呢啲就叫做 害人終害己

You mean the mainland chinese UST students?

點解會有毒假消息?

引用:
原帖由 bananachippy 於 2019-11-7 06:32 PM 發表

冇納粹人想養佢一世
120 日要比

引用:
原帖由 台灣勇敢的老闆 於 2019-11-7 06:48 PM 發表

120 日要比
醒左申請殘廢津貼

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-11-7 06:39 PM 發表
香討人果然係一班仆街冚家產
死返連登啦

希望還死者-個公道!黑警要付最大責任,痴能線邊有可能向停車場射架?朴街黑警!不得好死!

200幻人捐晒自己副身家出尼賠都唔夠啦,呢位命危,一位中槍,仲有受傷被捕留案底。
邊個一手推年輕人斷送前途,咪就係黃色嗰班囉。
邊個問瞓唔瞓得著話?
黃到連其他顏色都睇唔到,仲點會識分黑白。

唉,可憐嘅年輕人。
希望你無事,但又擔心你日後。只可以講,希望家屬唔好太難過。

顯示 #1
算啦已經唔係第一日嘅事....
鬼叫香港班阿叔真係廢到咁
被捕嘅義士出返嚟一定要呃公屋綜援, 香港政府欠你哋嘅。以上曱甴心願?

好多深黃教育學者,仲日夜打緊文宣,推學生繼續漫無目的危險上街抗爭,先最仆街!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]