• 瀏覽: 50,831
  • 回覆: 628
  • 追帖: 3
+28
引用:
原帖由 candyloveandy 於 2019-11-6 10:22 PM 發表

最無恥係個人渣港生,故意扮被內地生推倒(內地生自己行,根本無留意佢),然後成班畜牲乘機上前圍毆內地生,淫賤毒果馬上停播。香港真係俾班人渣搞到如人間煉獄。 ...
你講就是?明明就是大陸仔了人先!

慢動作重播,原來科大開左演藝學科。
https://www.facebook.com/DingDingEchoes/videos/809412982845106/

引用:
原帖由 ahbobo76 於 2019-11-7 12:39 AM 發表

個科大跳樓生死咗唔低可鄰,早死早着,將個醫院床位拎番出嚟比下個科大重傷瞓。
條粉腸生時害人,死時累街坊

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-11-6 09:31 PM 發表
科大校長史維與學生公開對話,期間有出席的內地學生離開會場時,與本地學生發生推撞,隨即被人包圍要求道歉,有人大叫「私了」,涉事內地學生其後被人圍毆,情況混亂,有人受傷倒地。大學保安到場,將涉事內地學生帶入保安室。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1490441_1_L_20191106202325.jpg

有人私了,要維護法治必須報警,以法處 ...
大學成為監獄風雲地方。

引用:
原帖由 一介閒人 於 2019-11-6 11:25 PM 發表
大學收得皮, 再冇內地人嚟香港讀大學!
其實收咗D大學嚟起公屋得唔得呢?費事益班曱甴

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-11-6 09:31 PM 發表
科大校長史維與學生公開對話,期間有出席的內地學生離開會場時,與本地學生發生推撞,隨即被人包圍要求道歉,有人大叫「私了」,涉事內地學生其後被人圍毆,情況混亂,有人受傷倒地。大學保安到場,將涉事內地學生帶入保安室。

有人私了,要維護法治必須報警,以法處 ...
成撚日叫學校應該要保護學生, 咁內地學生唔撚係學生,唔洗保護嘅?點解校長學校特別要呵護你哋關懷你? 係咪因為你哋特別弱智,需要特殊照顧啊?

引用:
原帖由 Beyond2014 於 2019-11-6 10:16 PM 發表
仆街學校唔報警
報警後警察不能進入大學皇國調查事件。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-7 12:47 AM 發表
內地生來香港讀書寄人籬下,應該識得分開莊閒,不要對香港近期社會矛盾問題厚多士,不要口多多撩事鬥非,若然不滿意的話,可以返回大陸去
咁英美干預又係咪厚多士?

內地生來香港讀書寄人籬下?  其實香港被大陸收番,寄人籬下既唔係應該係香港人咩?  我自己係香港人都係咁話。

成件事後段至係搞笑部份,成班曱甴自已人迫自已人,有天使仲要迫到大叫,出手私鳥嗰個仲要瞓低咗,喜劇一樣!

引用:
原帖由 laiking888 於 2019-11-7 12:22 AM 發表
大陸仔返大陸啦,落咩嚟香港
人渣落返地獄啦!中國領土香港唔歡迎人渣架。

😓😓甘多曱甴咩

引用:
原帖由 唔洗愁江聲鈺 於 2019-11-7 12:29 AM 發表

連人與人基本專重都唔識 呢一代玩撚完。
美心都話最好放棄呢兩代人渣。

引用:
原帖由 green2016 於 2019-11-6 10:28 PM 發表
成班人形垃圾等天收 😡
唔好叫佢地垃圾啦
垃圾都可以循環再用
曱甴只係唔死都無能用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]