• 瀏覽: 42,096
  • 回覆: 560
  • 追帖: 3
+30
無厘頭有個大叔揸住扎花仲狽住個袋話仰慕你,正常人都第一時間提防癲佬啦

引用:
原帖由 車站幼稚的肚臍 於 2019-11-6 08:11 PM 發表
必須追查到底
去大公網 la。
快去幫口喎E+比人圍笑緊尋晚出老作稿。

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-11-6 08:06 PM 發表

有紋的刀睇成梳?
勸君你都應該要早日去驗驗眼,是真心話。
否則將「強力通渠水」睇成「強力洗頭水」,倒左落頭度,就大鑊了!
似RAMBOO劈友個把,不過黑色同幼身d。

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-11-6 06:14 PM 發表
立法會議員何君堯今早在屯門擺街站為區議會選舉拉票期間遇襲,遭人以刀狀物體直刺胸口,但僅受皮外傷,事出看來突然,何君堯防範反應及時,即與助手將疑兇制服。有建制派議員到醫院探望何君堯後,指「傷口2cm,幸好君堯身手敏捷,又好彩肋骨擋住,刀插不深」。由於事發在何君堯爭取連任之際,不少網民均認為事件疑點重重...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
疑點重重? 呢位朋友扮何君堯, 我扮暴徒我地黎案件重演一次睇下會點..

連登文宣真係垃圾

引用:
原帖由 人世人 於 2019-11-6 06:23 PM 發表
條友未必係點到即止,可能係想插完即走,所以去勢快,回刀都快,所謂自衛術教練又係邊位,一定信得過?
你地反應慢,唔俾人地反應快?
好明顯隔離個兩個係保鏢,你估何生唔知香港多痴線黃色暴徒咩 ...
所謂自慰術教練係虛擬人物, 連登廢物玩得ONLINE GAME多, 作文水平都係比較低D, 搵個醒少少既黎啦..

引用:
原帖由 食花生的閒人 於 2019-11-6 08:17 PM 發表
似RAMBOO劈友個把,不過黑色同幼身d。
好似係「牛扒刀」或「切肉刀」?

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-11-6 06:14 PM 發表
立法會議員何君堯今早在屯門擺街站為區議會選舉拉票期間遇襲,遭人以刀狀物體直刺胸口,但僅受皮外傷,事出看來突然,何君堯防範反應及時,即與助手將疑兇制服。有建制派議員到醫院探望何君堯後,指「傷口2cm,幸好君堯身手敏捷,又好彩肋骨擋住,刀插不深」。由於事發在何君堯爭取連任之際,不少網民均認為事件疑點重重...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
你所講既五大疑點,缺一不可。
被一個簡單既事實輕易粉碎哂。
就係,行凶者已被捕。
唔知意圖謀殺要判幾多年,要俾幾多錢才可掩住佢把口。

咪On狗喇!條友斷正被拉,可以被控謀殺呀!唔係打交傷人咁簡單。你肯唔肯做場戲,之後坐6,7年呀?

傻西樓豬,兇徒都被拉左啦,你只曱甴睇毒果太多中毒太深無得救腦已殘。自編自導自演係犯民強項,人妖杰果次太假啦用假血,兇徒走鳩晒到而家都未有拉到!

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2019-11-6 07:25 PM 發表

諗起新喜劇之王開始教扮疼痛一幕
鄺果單, 施襲既又唔怕佢走, 明明迫埋載車邊無得走但都要拖到路中間...

鄺又真係咁順灘, 無人按住佢, 佢都唔嘗試走...

打既7, 被打既更7...

咁如果佢係做戲都有誠意吖,仲要拉到人,好過其他曱甴,D戲屎到呢, 係咁 揞住個膊頭,驚死人唔知佢嗰度受傷咁, 仲要實係拉唔到人

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2019-11-6 18:53 發表
講疑點 乜柒鄺神 人妖杰咪重可疑,幾個人打你一個咁撚快出院
鄺神段片,真係睇一次笑一次呀🤣🤣
果條白衫仔,近距離踢人,竟然係用掃把腳而唔係腳背大力band,重要miss呀😂!好笑過少林足球呀!

死毒菓,你個良心跌咗去邊呀?
更正,毒菓從來都冇良心,冇得跌😎

有真憑實據先再講啦

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-6 19:47 發表

所謂兇器似乎係一把梳,同梳子拮何君堯,傻的嗎?做戲都揾把真刀迫真D啦
🤔
咁你自插一野睇下有咩標出黎囉🤗
可能係標💩!因為未插到你已經嚇到你標晒💩🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣