• 瀏覽: 42,148
  • 回覆: 560
  • 追帖: 3
+30
請曱甴返去連登睇傻佬啦,你地d 同志!

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-7 04:59 AM 發表
《揭露》 專業小哥 跟我們聊聊何君堯遇刺片場:https://youtu.be/ti5bmpDEoWk
遇刺片場,哈哈

有影片,有分析,條影片,勁,再加出院勁快,利害,利害到留院觀察都唔洗

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-11-7 03:27 AM 發表
把刀一定真(警方已經有刀和可証實),冇人蠢到攞真刀和自己心口做show。
咁都有假,天下冇乜係真。😎😎
唔知做咩有幾十隻曱甴走黎話假,真係攪鬼笑!
睇毒果都話會上腦又唔信,前兩日先話警方唔比救護車入去救人,屈唔到警方,昨日就又屈話警方唔開路比救護車,真神毒日報,份報紙真係專比信徒睇。。。。弱智

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-7 04:33 AM 發表

無錯,天下無咩係真,講得好,查機走位好,所有人擺位,花,道具,位置,拿佢一點頭就比個動作我立
好,收工

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-11-6 07:47 PM 發表

所謂兇器似乎係一把梳,同梳子拮何君堯,傻的嗎?做戲都揾把真刀迫真D啦
你咁都話係一把梳,唔怪得學生打警察,明明鐵通變膠通啦。

點都要有小小血既,一刀插過黎即日出院,勁,貼塊膠布走人,利害,大把人傷過,好難信

插一野即埋口,唔洗連針,係米比界紙刀刮花架

引用:
原帖由 firehung2003 於 2019-11-7 04:59 AM 發表
《揭露》 專業小哥 跟我們聊聊何君堯遇刺片場:https://youtu.be/ti5bmpDEoWk
影片,正,唔睇條影片,都唔知咁精彩

蘋果又想誤導人,自已誤導又話網民,1.首先邊有人會冒險幫你做戲(即場拉左)。2.點保證插唔到要害。3.話SET位拍定片人地拍緊拉票宣傳喎梗係SET好位。 4.話冇人鬧市傷人<-咁都講得出。清晨6點呀。5.反應快傷好少冇事、上次任達華都係上台被插情況唔通佢又假。

選舉宣傳片

[quote]原帖由 bensonchow 於 2019-11-7 05:25 AM 發表
蘋果又想誤導人,自已誤導又話網民,1.首先邊有人會冒險幫你做戲(即場拉左)。2.點保證插唔到要害。3.話SET位拍定片人地拍緊拉票宣傳喎梗係SET好位。 4.話冇人鬧市傷人

疑點歸於被告,米香港人覺得真米真,鬼叫佢個底咁花咩,難怪喎,條影片問題又有,叫觀眾點呢!
個人無同情分加,好難會投佢票,個人覺得佢本質太假,睇唔到佢係幫到居民

引用:
原帖由 1963 於 2019-11-7 04:55 AM 發表
係真係假用腦諗吓就知啦!蓄意謀殺會判幾耐?唔通可以庭外和解?
何劣師一早計哂數 同咬耳仔一樣 搵個有精神病既做 唔駛坐監嫁!

同一招藍絲先會用刀 手足咁pro 同你裝修又點會比你捉到? 更何況個地中海點講都唔叫年青人啦! 

參考是但一個私了 何已完只受皮外傷? 咁個兇手真係好廢下wo! 唔駛用刀都傷過用刀

加上手足係會戴口罩的 而且唔會單獨行動 斬槍房警都幾條友啦! 而且速度極快 邊有咁L屎既勇武? 仲比你光明正大拍片?

勇武一定先攻cctv 開遮擋記者 黑衫朦面圍dup

藍絲先係單獨行動!

差佬你當咁多年差 擺明係藍絲做嫁啦

的士佬 咬耳仔 將軍澳斬人 邊次唔係單拖? 黃絲係圍dup嫁! 何妖你做大龍鳳就pro少少啦 影L衰手足! 係都搵件黑衫著下 戴返個口罩丫! 咁d 藍絲先可以賴黑衫朦面人ga ma

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-11-7 05:34 AM 發表

何劣師一早計哂數 同咬耳仔一樣 搵個有精神病既做 唔駛坐監嫁!

同一招藍絲先會用刀 手足咁pro 同你裝修又點會比你捉到? 更何況個地中海點講都唔叫年青人啦! 

參考是但一個私了 何已完只受皮外傷? 咁個兇手真係好廢下wo! 唔駛用刀都傷過用刀

加上手足係會戴口罩的 而且唔會單獨行動 斬槍房警都幾條友啦! 而且速度極快 邊有咁L屎既勇武? 仲比你光明正大拍片?
...
完全認同

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]