• 瀏覽: 4,173
  • 回覆: 103
+6
又係毒西果報,弄虛作假,專屈差佬

公安部長趙克志叔叔快d落黎~司法互助吾涉政治架!!!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-6 05:03 PM 發表

其實係驚人發掘到真相
政府有權讓公衆免受別有用心假新聞誤導

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-6 07:13 PM 發表

咪有人目擊佢出事前俾黑警追囉
咁更加要企出來指證,而唔係龜縮。為手足,站出來!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-6 05:07 PM 發表

哦~
原來真相係有架A346一直停喺度
不過俾差佬阻住~
明白了~
A346是去處理另一個job。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-6 04:20 PM 發表
【本報訊】香港科技大學二年級學生周梓樂本周一凌晨,在將軍澳廣明苑疑躲避防暴警清場追捕,從屋苑停車場墮下重傷,命懸一線。救護員事發後近半小時才到場,有協助的義務急救員不滿警察阻礙救援。本報重組事發經過,發現警方早知悉現場有人重傷,但仍以封鎖線拒絕接報到場的救護車入邨,幸附近有另...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
你愈無恥,愈覺得真係抵死

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-11-6 05:10 PM 發表

大難臨頭跟住係點....
所謂手足咪各自散水..(BE WATER)...

你估警察同袍被打,唔夠曱甴多都即時走上前幫手...
班曱甴手足見到科大生跌倒出事,連打個電話求救都唔敢..
珍惜張電話咭,個電話多過所謂"手足"條命... ...
今次曱甴咁珍惜死物? 因為呢張電話卡係自己嘅,佢死佢事,關人能事

白痴重出來作新聞,消防醫護還有很多傳媒都指警方沒有阻路,反而是暴徒阻路。更重要一點,科大學生會說不要再問,給傷者和其家人安寧。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-6 07:22 PM 發表

即係好驚人發掘到真相
明白
你為何咁驚發表假新聞會受懲處呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]