• 瀏覽: 5,404
  • 回覆: 63
+2
反修例風波未止,近期時常有直升機在示威現場上空盤旋。保安局今(6日)書面回應立法會提問時指,今年6月初至10月底,飛行服...

幾百米高空咁L大風
加埋支螺旋槳不停轉
灑粉末?灑波子都唔一定灑得中啦
低能

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191106/mobile/bkn-20191106112053230-1106_00822_001.html?eventPath=hk_news&eventID=4028828d62039fca01621f88f7b810ea

未有反送中之前已經常有直升機高空盤旋,因為係監察有無山火,以前仲係睇下有無非法入境者匿藏喺草叢入面,而家啲人乜嘢都無限放大,唔知係無知定無腦🙄

灑粉末,好諗頭,白痴到不得了

盲反原來真係冇腦成咁。

又來笑𠃊死人嘅⋯⋯估

引用:
原帖由 kelvin666 於 2019-11-6 01:27 PM 發表
反修例風波未止,近期時常有直升機在示威現場上空盤旋。保安局今(6日)書面回應立法會提問時指,今年6月初至10月底,飛行服...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191106/photo/bkn-20191106112053230-1106_00822_001_01b.jpg?20191106120923

幾百米高空咁L大風
加埋支螺旋槳不停轉
灑粉末?灑波子都唔一 ...
曱甴無腦唔明㗎

係都用無人機滅蟲

莫講話直升機咁高啦,就算喺十幾樓灑啲麵粉落街都唔知飄散咗去邊啦,戇居!

灑粉末?係都用米加粒子炮打柒你班仆街啦 

引用:
原帖由 kelvin666 於 2019-11-6 01:27 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191106/photo/bkn-20191106112053230-1106_00822_001_01b.jpg?20191106120923

幾百米高空咁L大風
加埋支螺旋槳不停轉
點解唔講 " 金汁 " ...

哈哈哈哈哈

傳. 直升機高空掉下太子站6條死屍. 傳. 

引用:

幾百米高空咁L大風
加埋支螺旋槳不停轉
黑衣暴徒和背後和理非係有腦就唔會信721,831等,又被自殺,又新屋嶺等咁無聊既傳聞...

引用:

幾百米高空咁L大風
加埋支螺旋槳不停轉
可能射緊量子炮彈呱🥶🥶🥶

引用:
原帖由 ifung5 於 2019-11-6 02:48 PM 發表
係都用無人機滅蟲
睇國內節目,真係一次過十零廿架無人機灑滅蟲藥,
份量控制得好,可以用少好多藥,
同埋農作物,農田用好短時間就將藥濃度去番安全水平,可以收割賣出市場,
受蟲害機會低左,又唔會影響收割日子....

學某電視話齋,真係蠢,唔係扮既,
如果有粉末既話,莫講話吹走晒,你估係天台同路面多定你頭瞉頂多,有既話你會見到一地都係啦,

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]